anvendelser af platin metal

Platinum er en stærk , kemisk inaktivt metal, der er blevet udvundet og anvendt i dekoration for over 3. 000 år. Det er ligner sølv og i ledningsevne til guld , og har været brugt i elektronik som en dirigent for netop denne grund . Platin anvendes også i reservedele til biler , computere og tv-skærme og små komplekse elektroniske apparater og digitale medier som harddiske .

Automobile Design


Alle biler indeholder katalysatorer , som bruger platin 's evne til at omsætte skadelige emissioner til kulstof kuldioxid og vand for at mindske luftforureningen . Platin også frakker tips af mange tændrør , hvor det anvendes til dets evne til at lede elektricitet .

Elektronik


Mobiltelefoner , iPods , computer harddiske og nogle bundkort og computerudstyr indeholder platin . I disse anordninger platin kan bruges i legeringer til fysiske lagermedier , som en del af skærme og som en elektrisk leder .

smykker


udsmykning er den ældste kendte anvendelse af platin , og platin smykker er stadig populær i hele verden , især i Kina , Japan og Nordamerika . Metallet er meget modstandsdygtig over for både slid og plette .

fladskærms- Skærme


Platinum er en fælles bestanddel i de dyrere fladskærms- tv og computerskærme . Som i små elektronik , kan den bruges som en del af skærme og som en elektrisk leder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.