benzen erstatning

En organisk kemisk forbindelse , der benzen ofte brugt til at danne råolie . Det blev første gang isoleret af den berømte engelske kemiker Michael Faraday . For nylig har erstatningsprodukter fundet og udviklet , da benzen blev opdaget at være en farlig kræftfremkaldende. Talrige erstatninger er udviklet ved at udveksle et af de brintatomer i Benzen kemiske struktur med andre medlemmer af sin funktionelle gruppe

Phenol


Phenol dannes , når benzen 's elektron ratio er reduceret , enten ved at tilføje en ion eller atom eller fjerne en elektron . I begyndelsen af det 19. århundrede blev phenol anvendes af læger som Sir Joseph Lister som en en anti-septisk ved kirurgi , men blev udskiftet på grund af hudirritation . Dag , phenol er et centralt materiale i fremstillingen af herbicider , solcreme , hårfarver og aspirin . Langvarig kontakt med phenol kan forårsage anden grad forbrændinger eller dermatitis .

toluen


En mono-substituerede derivat af benzen , toluen forekommer naturligt i råolie og er et biprodukt af produktionen af benzin . Oftest er toluen produceret når benzen reagerer med methylchlorid eller når phenyl magnesium bromid er reageret med methylbromid . Det anvendes almindeligvis i byggeriet og som opløsningsmiddel , og dens lugt er ofte forbundet med fortynder . Vedvarende udsættelse for toluen kan forårsage neurologiske skader .

Anilin


Anilin dannes , når benzen er nitro og så nitrobenzen er hydrogenerede . Dens lugt er ofte karakteriseret som ligner rådne fisk . I slutningen af det 19. århundrede , var anilin stærkt fremstillet som et farvestof , i Europas blomstrende beklædningsindustrien. Dag , er anilin bruges i produktionen af Tylenol og i gummi forarbejdningsindustrien . Ved indånding , kan anilin være giftige , og er undertiden klassificeret som et kræftfremkaldende .

Biphenyl


En organisk stof, der giver en behagelig duft , biphenyl er et naturligt element i stenkulstjære og råolie . Biphenyl molekyler er genkendelige med deres to phenyl ringe . Det er almindeligt anvendt til at forhindre mug og svamp vækst i produktionen af nogle lægemidler og farvestoffer og i frugt konservering .

Naphthalen

Naphthalen kan skyldes tab af flere brintatomer fra benzen molekyler . Selv naphthalen er en ingrediens i mølkugler , blev det stærkt produceret i det 20. århundrede som et biprodukt af olie raffinement . Sjovt nok , er naphthalen også findes naturligt i nogle hjorte , termitter og magnolier . Nogle undersøgelser har vist, at det kunne være en kræftfremkaldende, effekt røde blodlegemer og forårsage træthed , diarré og gulsot efter vedvarende kontakt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.