gaffeltruck sikkerhedstip

Gaffeltruck er et fælles og meget alsidige maskine findes i fabrikker , pakhuse , støberier og mange andre industrielle steder . De kan løfte , skubbe , trække og stak objekter , som ellers alt for tung til at blive flyttet , og de gør det med lethed og ynde i hænderne på en erfaren operatør . På grund af karakteren af det arbejde , de gør, kan gaffeltrucks være tilbøjelig til at dødsulykker , hvis de misbruges eller drives på usikre måder , men et par enkle trin til at sikre sikkerheden for dine gaffeltrucks vil mindske chancerne for uheld .

Sikkerhedsudstyr


Altid betjene din gaffeltruck , mens iført beskyttelsesbriller , en hård hat og andre relevante værnemidler . Vragdele kan falde fra en belastning eller flyve gennem en arbejdsplads , hvor gaffeltruck opererer , udgør truslen om hovedtraume eller øjenskader . Hvis faretruende høje lyde opstår i arbejdet rummet , bære høreværn samt for at undgå høreskader .

kontrollere din Forklift


Altid inspicere din gaffeltruck , før du begynder at arbejde med det . Test bilens styretøj og elsystemer . Hvis du arbejder på en elektrisk gaffeltruck , sikre , at batteriet er tilstrækkeligt opladet til arbejdsbyrden . Endelig indsigt i alle udsatte bevægelige dele og hydrauliske systemer for tegn på slid eller skader , der kan forårsage en farlig fejl .

være opmærksomme og alarm


Altid være opmærksom på aktiviteter i dit arbejdsområde . Hold øje med kolleger og genstande , som du kan kollidere . Aldrig distrahere dig selv eller gå på kompromis hørelsen eller synet ved at lytte til musik eller blive distraheret af en personlig medieafspiller . Må ikke betjene din gaffeltruck , mens træt eller beruset .

operere inden for gaffeltruck 's grænser


Gaffeltruck er designet i forskellige størrelser , til at håndtere forskellige arbejdsopgaver . Aldrig bruge din gaffeltruck til at løfte last højere end gaffeltruck sikkert kan nå , eller forsøge at flytte gods , der er tungere end den gaffeltruck var designet til at flytte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.