handel skoler i Ontario

Handel skoler underviser eleverne de specifikke færdigheder, de får brug for deres karriere eller handel . Der er mange forskellige brancher , der tilbydes på handel eller tekniske skoler , herunder , men ikke begrænset til VVS , kosmetologi , reparation af biler , kulinariske og elektrisk . I Ontario , der Canada er en række handels- skoler til rådighed for studerende , der ønsker at forfølge en karriere , der kræver særlige kompetencer .

Automotive Training Centre


Automotive Training Center er akkrediteret og registreret som en privat karriere college , og studerende kan vælge mellem syv forskellige biler uddannelsesprogrammer. Denne handel skolen har over 4. 000 kvadratmeter arbejdsplads og mekaniske fag for sine studerende til at lære i , plus fem klasseværelser og et computerrum .

Automotive Training Centre
152 Norseman St.
Toronto , ON M8Z 2R4
416-231-7227
autotrainingcentre. com

Champlain Institute


Den Champlain Institute er en salon og spa kollegium , der forbereder de studerende til at arbejde inden for følgende områder : æstetik , medicinsk æstetik , spa manager , makeup artisteri , hudpleje og hår styling . De fleste programmer kan fuldfører med så lidt som seks måneders træning

Champlain Institut
# 2-. 25 Lesmill Road
Toronto , ON M3B 2T3
416-492 -8740
champlaininstitute. ca

Elmcrest College


Elmcrest College blev etableret i 1976 og er stolt af at sige, at de var de første karriere college , der havde et pensum udelukkende til spa , sundhed og wellness i North Amerika. Elmcrest College 's Anvendt Sundhedstjenesteforskning erhvervsrettede uddannelser er alle blevet godkendt af Ontario Ministeriet for Uddannelse , gymnasier og universiteter . Sit pensum også opfylder College of Massage Terapeuter af Ontario standarder med 2315 timer , der kræves af de studerende .

Elmcrest College
1200 Lawrence Ave . West
North York , ON M6A 1E3
416-630-6300
elmcrestcollege. com

Forbindelsesudvalg College


forbindelseskontoret College har ti steder i Ontario og er en kulinarisk skole tilbyder følgende programmer : koge grundlæggende , kok avanceret , kulinariske ledelse , gæstfrihed administration og personlige kok . Studerende , der kandidat fra Kontaktudvalget College kan begynde at arbejde på mindre end et år , og kollegiet kan prale med en halvfems procent placering sats .

Forbindelsesudvalg College
1047 Main St. East
Hamilton , ON L8M 1N5
905-545-CHEF
liaisoncollege. com

metalindustrien Institute

metalindustrien Instituttet tilbyder en række programmer i lydproduktion , viser produktion , professionel lyd , professionel lyd og erhvervslivet , Digidesign og underholdning business management . Dens lydstudie vandt " Recording Studio of the Year " på CMW Canadian Music Industry Awards 1998 til 2008 . Mange berømte kunstnere og filmstjerner har være forbundet med smeltehytter Institute, herunder Christina Aguilera , Steven Segal og Denise Richards .

metalindustrien Institut
3611 Mavis Road
Mississauga , ON L5C 1T7
905-279-4000
metalworksinstitute. com

Den canadiske Aesthetic Academy

Den canadiske æstetiske Academy tilbyder omfattende og avancerede æstetiske programmer og en lav studerende til lærer forholdet 10 til 1 . Programmerne omfatter æstetik , hårstyling , laser tekniker , medicinske æstetik og makeup ansøgning

Den canadiske æstetiske Academy
276 Danforth Ave
Toronto , ON M1L 3x8
416 .-463-1143
aestheticschool . com


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.