hvad er farerne ved argon ?

Argon er et grundstof i det periodiske system . Navnet Argon stammer fra det græske ord Argos , som betyder inaktive . Argon udgør 0,934 procent i volumen og 1,29 procent af massen af Jordens atmosfære . Luft er det primære råmateriale, der anvendes industrielt til fremstilling af renset argon produkter . Argon anvendes primært som det billigste alternativ til ædelgasser . Det anvendes i en række tekniske , medicinske og andre applikationer som glødelamper lyn , konserveringsmiddel i pakkemateriale og som isolering i termoruder . Men , argon har en række negative konsekvenser for mennesker .

toksiske effekt


Argon er en ikke giftig gas og i første omgang ikke er tilbøjelige til at være farlige . Imidlertid, at det ikke opfylde behovet for ilt og i særlige tilfælde kan asphixiant . Det betyder , at Argon , der er 25 procent tungere end luft er potentielt farlig i høje koncentrationer i lukkede områder . Argon er ikke påviselig , fordi det er farveløs , lugtfri og smagsløs . I højere koncentrationer Argon erstatter ilt , ved tryk på mere end 24 bar , handlinger Argon narcotically , overtalelse sløvhed .

Alaska Incident


Den Alaska Faciliteten Control Evaluering beskriver en hændelse , hvor en 22 -årig svejserens hjælper blev kvalt efter ankomsten en olie rørstykke , der havde været fyldt med argon . Konklusionen vedrørende denne hændelse er , at registrering i lukkede rum uden forudgående atmosfærisk test er ekstremt farligt . Også brugen af "menneskelige kæder " kan ikke anbefales. Alle arbejdstagere bør anvende passende begrænset plads udstyr og procedurer for at sikre sikkerheden i arbejdsmiljøet . Der bør også være en ordentlig ventilation og tilsyn af en kompetent person, som også skal overvåge lukkede rum indrejse og arbejde operation .

farer i Field of Medical Science


ECRI Institut undersøgte og offentliggjorde en rapport om en hændelse , der fandt sted i 1994 , hvor en patient døde af komplikationer af en gas emboli . Dette var forårsaget af intra -abdominalt overtryk i løbet af en laparoskopisk kolecystektomi , hvor en argon beam coagulator blev brugt til at koagulere lever blødning . Yderligere to episoder blev rapporteret i de efterfølgende år . ECRI mener, at brugen af AEC ( argon forstærket koagulation ) kan være risikabelt for patienterne og kan producere gas emboli fra mave overtryk og fordrivelse af kuldioxid gennem argon gas . Der er kun få producenter af ACE -systemer . Alle af dem er klar over de potentielle farer og har udarbejdet retningslinjer for brugen af ACE .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.