hvad er funktioner af histamin ?

Histamin er et biologisk amin som serotonin , tryptamin eller acetylcholin . Dette amin udløser veje til hjernen ved at binde med histamin receptorer H1 , H2 , H3 og H4 , som hører til receptoren familie, som er kombineret med G proteiner . Udtryk for den H1-H4 receptorerne omfatter endotelceller , epitelceller og mesodermale celler . Histamin har forskellige fysiologiske funktioner i det menneskelige legeme .

inflammatorisk respons


Den inflammatoriske reaktion histamin er , hvad der forårsager allergiske reaktioner såsom hævelse . Allergi er en reaktion fra immunsystemet til uskadelige stoffer som pollen og støv . Her immunsystemet opfordrer en immunoglobulin -molekyle , der bindes med antigen og udløser en mast celle reaktion . Masten celle reaktion er at frigive histamin , som derefter direkte forårsager en inflammatorisk reaktion ved at øge permeabiliteten af blodkar nær det sted, hvor mastceller aktivitet. Blood væsker så kom ind i området og forårsage hævelse .

Når histamin frigives og øger permeabiliteten af blod celler , det påvirker også den funktion af nogle leukocytter i det område, hvor masten cellen blev udløst . Hvad histamin gør for at leukocytterne er få dem til at frigive cytokiner , som er en inflammatorisk mediator til at kontrollere hævelse . Dette er en indirekte inflammatorisk reaktion på histamin . Både direkte og indirekte inflammatoriske reaktioner er kroppens måde at bekæmpe off uskadelige stoffer .

Smooth Muscle konstriktion


Glatte muskler konstriktion er en af de farligste allergiske reaktioner . Astmapatienter og folk , der har allergiske reaktioner over for visse fødevarer , insektbid eller bistik kan være glatte muskulatur forsnævringer op til og med fuldstændig lukning af luftrøret . Dette er forårsaget af en kemisk reaktion , der opstår ved blanding af histamin og andre kemikalier i kroppen .

Trods livstruende alvoren i dette histamin reaktion , forsnævring af de glatte muskler , især i luftvejene , er en måde for dine lunger til at forsvare sig fra at tage i de potentielt farlige stoffer, som har forårsaget den allergiske reaktion . Under antihistamin medicin hjælper med at reducere og /eller kontrol histamin effekter såsom inflammatoriske respons og den glatte muskulatur forsnævringer .

organogenesen


organogenesen er , hvad forskerne kalder udviklingen af organer . Histamin har vist sig at være involveret i skabelsen af visse organer som hjerne , bryst og nyrer . Selv om funktionen af histamin i organogenese er ikke helt kendt , er det blevet påvist, at indholdet af histamin drastisk ændres hele reproduktive faser af graviditeten , i henhold til Farhad Vesuna og Venu Raman af radiologisk afdeling på John Hopkins University .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.