hvad er meningen med beskyttende emballage ?

Beskyttende emballage er en sikkerhedsforanstaltning at bevare integriteten af et element inden for . For eksempel sendes e-mails i en beskyttende beholder beskytter mod beskadigelse under forsendelse , eller medicin kan sælges i sikker beskyttende emballage , der sikrer mod manipulation

Du skal bruge: .
disponible dækkeservietter
blegemiddel eller anti -bakterielle klude .
hånd desinfektionsmiddel .

Transit


Punkter, der skal sendes , er sjældent sendes uden en eller anden form for beskyttende beholder, også i en kasse eller sikkert tapede papir . Beskyttende emballage såsom plastfolie eller oppustet airbags pude overfladen af emner fra skader fra vejrliget og som følge af stød og håndtering af mange mennesker .

Sikkerhed


Beskyttende emballage sikrer et element internt , men kan også have til formål at forhindre, at eksterne manipulation eller tyveri . Mad og medicin varer sælges i beskyttende emballage for at bevare indholdet, men også at vise forbrugerne , at ingen har forurenet af produktet . Detailhandlerne sælge varer i beskyttende emballage til at beskytte en oversigt over og med magnetisk sikkerhedsudstyr for at spore emner og holde elementer fra at blive stjålet fra butikker .

Industri


Visse brancher , som militær og medicinske områder , har standarder for beskyttende emballage til emner, der skal sælges eller sendes . Virksomheder, der fremstiller beskyttende emballage til disse industrier , såsom beskyttende emballage Corporation og Sealed Air Nordamerika , reklamere for produkter og tjenester , der blokerer luft, fugt og statisk , hvilket beskytter pakkens indhold fra korrosion og forurening

emner


Alle . størrelse eller type objekt kan kræve beskyttende emballage eller indeslutning . Små mængder af materialer som medicinsk prøver og kemikalier kan leveres i beskyttende emballage . Store industrielle maskiner samt dele kan også have en form for beskyttende indpakning advarer mod manipulation eller beskadigelse .

Materialer

Beskyttende emballage er lavet af mange typer af materialer . Plast , pap , tape og luft-puder er almindelige. Beskyttende emballage kan også henvise til containere, der helt indkapsle elementet , magnetiske tags eller felter for at beskytte elektronik eller til sporing af lageret , eller at advarselsskilte eller sæler , der advarer folk om indholdet af en pakke , og hvordan det skal håndteres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.