hvordan du opretter en vejr alarm

De, der er udenfor nyder forårsvejret må kigge op og se ildevarslende spike af en tornado begynder at danne i det fjerne himlen . Andre kan se uden på snestorm og indser, at deres område er at have en total Whiteout med nul sigtbarhed . Atter andre stirrer i forbløffelse , da størrelse med en ært hagl i gården bliver til noget mere beslægtet med softballs .
Kun National Weather Service ( NWS ) eller en lokal retshåndhævende myndighed kan udstede en officiel vejr indberetning i sådanne scenarier , men med den rette træning , kan du blive en instrumental del i at hjælpe til at skabe disse væsentlige vejr indberetninger, redde så mange liv .

Du skal bruge:
Certificering i hårdt vejr spotte
. Mobiltelefon og bil opladeren .


1 .

Kontakt National Oceanic and Atmospheric Administration ( NOAA ) NWS center med ansvar for dit område . Hvis du er usikker , kontakte dit lokale politi afdelingens ikke- akut nummer og bede dem om centrets kontaktperson . Bede om oplysninger om kommende kurser for NOAA /NWS SkyWarn program . Dette program rekrutterer og tog frivillige vejr observatører over hele landet for at være dets øjne og ører på jorden .
2 .
Deltag træningen og stille masser af spørgsmål . Der er et stort behov for uddannede vejr observatører til at kunne hjælpe NWS meteorologer i at vide præcis, hvad der sker på jorden og gør dem i stand til at lokalisere de steder . Doppler radar er en vidunderlig opfindelse , men jo længere man er fra kilden , jo mindre jordhøjde eller lave skyer data på Doppler kan opnå . Frivillige nødt til at blive trænet i at vide, hvad slags vejr nødsituationer til at advare NWS personale om, og hvordan man præcist beskriver tilstande som vindhastighed og synlighed uden fordelen for dyre videnskabeligt udstyr .
3 .
Tjek ind med dit lokale nødsituation alarm tjenester og identificere, hvem håndterer ansvar vejr indberetninger . Det er også sandsynligt, at byde velkommen til en anden frivillig sæt øjne og ører for dets organisation . Bed om en form for legitimation for dig at bære . Hvis alvorlige vejr truer , kan lokale retshåndhævende forsøge at rydde området for civile . Din identifikation bevise du er en trænet vejr spotter kan få dig tilladelse til at forblive i området .

4 .
Hold vejret alarm kontakt telefonnumre i din pung og også indkodet i din mobiltelefon . Du kan være på rejse , når du får øje på hårdt vejr og vil ikke have tid til at køre hjem til få fat i din informationsskema . Skriv dit personlige identifikationsnummer sammen med de telefonnumre , hvis du glemmer i varmen i det øjeblik , eller hvis du er uden observere og lede en anden til at foretage opkaldet for dig . NWS vil kræve dette for at kontrollere, at du er en af dets uddannet SkyWarn spotters .
5 .
I tilfælde af ekstreme vejrforhold umiddelbart truende mange liv , bør du kontakte de lokale retshåndhævelse. Afsendelse officer kan kontakte officerer i området og kan begynde at straks advare public. This ville være særlig vigtigt i tilfælde af hårdt vejr udgør en umiddelbar trussel mod en menneskemængde ved en sportsbegivenhed , for eksempel . Hvis det er muligt , gør dette samtidig kalde NWS . Det har evnen til at beslaglægge radio-og fjernsynsvirksomhed for at skabe en vejr alarm baseret på din advarsel og som regel når frem til en bredt publikum . Du kan også prøve at kontakte den lokale tv- eller radiostation . I dystre situationer , vil de undertiden skabe et vejr indberetning viser, at en frivillig vejr observatør har rapporteret en umiddelbar og alvorlig situation i et bestemt sted . Dette er ikke en officiel vejr alarm , men kan være nyttigt at anmelde dem i fare for specifikke nærheden af truslen . Brug din sunde fornuft med hensyn til , om at kontakte NWS , lokale retshåndhævende eller lokale medier for at få indberetningen ud til det største antal mennesker umiddelbart i fare .

gode råd og advarsler


 • Uddannelse er afgørende . Mange vejrfænomener har været kendt for at efterligne voldsomt vejr , og kun dem med uddannelse kan se forskel .
 • A SkyWarn mærkat på din bil -vinduet kan føje til din troværdighed og giver dig mulighed for at få lov til at forblive i en tvivlsom område .
 • Hold en telefon oplader i bilen i tilfælde af en langvarig undtagelsestilstand. Du skal muligvis foretage gentagne opkald til forskellige instanser til at indberette ændrede forhold .
 • Alvorlig spotters rapport fra et sikkert sted . Aldrig fare dig selv eller andre til at kontrollere vejrforhold .
 • Kend din storme og din terræn . Forudbestemme din sikreste udsigtspunkter og bedste flugtveje . Ved, hvor du vil tage dækning, såfremt hårdt vejr overhaler dig .
 • Lad ikke din begejstring bære dig væk . Det er ulovligt at filen falske svær vejrudsigter . Stol på din træning at afgøre , hvad der virkelig farligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.