hvordan man behandler en piskesmældslæsion

En piskesmældslæsion finder sted, når halsen er pludselig rykket frem og tilbage-forårsager stamme til ledbånd i nakken . Dette sker normalt i løbet af en trafikulykke , men kan forekomme i andre situationer, såsom når en person er tvunget rystet eller opretholder en sports skade . Den smerte og stivhed , at resultaterne kan vare i perioder af forskellig varighed af tid og kan blive kroniske i nogle tilfælde . Her er , hvordan man behandler en piskesmældslæsion
1 .
Hold aktive inden for grænserne.
Det er vigtigt at forblive aktive . År siden , anbefalede de fleste læger hvile , men nye undersøgelser viser, at opholdet aktiv reducerer nakkestivhed og kan faktisk fremme helbredelse. Din læge kan anbefale en cervikal krave i nogle tilfælde , men det er bedst ikke at bære en for mere end et par dage , da det kan gøre smerter og stivhed værre . Prøv at holde bevægelige samtidig undgå aktiviteter , der gør nakkesmerter værre .
2 .
Brug anti-inflammatoriske medicin .
At behandle en piskesmældslæsion , læger normalt anbefale anti-inflammatoriske medicin til at lindre smerten . Disse bør ikke tages længere end en uge på grund af de potentielle bivirkninger . Hvis du har en historie på mavesår , nyresygdom , eller blødningsproblemer , ikke tager dem . Spørg din læge om andre alternativer . Din læge kan også ordinere en muskel relaxer til kun at bruge natten .

3 .
Brug varme eller is .
At behandle en piskesmældslæsion , placere en ispose mod halsen i tyve minutter tre gange om dagen i de første tre dage efter skaden , og derefter skifte over til en varm pakke . Ice hjælper med at reducere de oprindelige betændelse, som er mest udtalt i de første par dage efter skaden . Efter dette, er varme normalt bedst .
4 .
Se din læge , hvis symptomerne forværres .
Hvis du udvikler følelsesløshed eller snurren i hænder eller ben , har problemer ved hjælp af dine arme eller ben , oplever tarm eller blære problemer , eller har forværret smerte , se din læge .

gode råd og advarsler • Når din nakkesmerter begynder at stilne af , så spørg din læge om halsen øvelser til at styrke nakkemusklerne . Dette kan forhindre fremtidige problemer .
 • altid se en læge for x-stråler , hvis du oplever smerter i nakken efter en ulykke .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.