hvordan man bruger jod teststrimler

Ligesom kvaternære ammonium eller klor løsninger kan bruges til at rense kontakt med fødevarer overflader , så kan en jodopløsning . Jod renser er for det meste ses i barer og restauranter , hvor de fleste af de i kontakt med fødevarer overflader kræver desinfektion er glas . Jod er et mindre populært desinfektionsmiddel valg , men er stadig lige så effektiv som QAC ( kvaternære ammonium forbindelser ) og CL-( klor ) sanitizers

Du skal bruge: .
Jod teststrimler
Jod renser (normalt i form af tabletter ) .


1 .

Tilsæt jod sanitizing tabletter til vandet kilde. Jeg har set Jod kun til tre rum dræn beliggende i barer og restauranter . Jod synes at være et populært sanitizing valg for glas .
2 .
Sørg for, at det anvendte vand er lunkent vand , ikke for varmt eller koldt . Når de Jod tabletterne er opløst tage en jod test strimler og indsætte i vand . Hold i 10 sekunder .
3 .
Den rette behandling bør være en medium blå , eller 25 ppm Tag strimlen ud af vandet og sammenligne med farvekort , der følger med teststrimler . Lyseblå er lig med 12 ppm , medium blå svarer til 25 ppm , og mørkeblå svarer 50 ppm . Sørg for, at Jod løsninger læser ved 25 ppm (dele per million ) for passende desinficering af kontakt med fødevarer overflader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.