hvordan man kan finde sikkerhed i et jordskælv

Hvis et jordskælv rammer en struktur , vil flertallet af overlevende findes i , hvad eksperter kalder " en trekant af sikkerhed " . Disse lommer er dannes, når jordskælv vælte bygninger . Strukturer og genstande form disse livreddende rum inden hjem og bygninger

Du skal bruge: .
Shelter
Levnedsmidler .
Batterier .
Lommelygte .

Radio .


1 .
Hvis et jordskælv rammer en struktur , er det fristende at gå i noget tungt at finde beskyttelse . Dette er præcis det modsatte af , hvad der bør gøres som udfladningen af tunge genstande er en førende dødsårsag i jordskælv .
2 .

Forestil dig en stor tung bord er ramt af en faldende cement tag . Et fladt stykke beton landing på en anden tung flad overflade . Hvad sker der ? De konkrete kollapser bordet og noget under bordet er knust .
3 .
nu forestille sig, hvad der siden den tunge bordet . Betonen er ramt bordet og danner en trekant i rummet , da det bryder omkring ydersiden af bordet .
4 .
Det bedste sted at overleve i en flad bygning er trekanterne af rummet der vil blive fundet ved siden af tungt eller omfangsrigt genstande .

5 .
Hvis for eksempel , strejker et jordskælv , mens du er i sengen forestille dit loft kollapse . Hvis du er i sengen , loftet kollapser på toppen af dig . Hvis du kaster ud af sengen og lagde sig ved siden af den, vil loftet ramte sengen , men det vil danne en trekant af sikkerhed ved siden af sengen .
6 .
Hvis du er i et køkken , tucking selv lige ved siden af tunge kabinetter eller stykker af udstyr vil også beskytte dig mod de kollapsende loft .
7 .

Døre er stadig det bedste sted at modstå et jordskælv , men hvis du kan ' t nå døren , skal du bruge trekanten af sikkerhed som et middel til at beskytte dig selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.