hvordan man kan kompensere for dit kulstof-fodaftryk

Med den voksende bekymring over klimaforandringerne , er flere og flere personer på udkig efter måder at reducere deres eget bidrag til problemet . En af de bedste måder at gøre dette på er at beregne og reducere ens " carbon footprint ", en måling af drivhusgasser bidraget direkte eller indirekte af en enkeltperson, familie, forretningsforbindelser , eller industri . Ikke blot vil du gøre din del for at mindske klimaændringerne , men du vil også spare en betydelig sum penge . Ligegyldigt hvor du står på spørgsmålet , spare penge er noget, alle parter kan blive enige om .

Du skal bruge:
Evnen til at beregne din carbon footprint
. Viljen til at bevare aktiviteter, der bidrager til problemet .
Ønsket om at ønsker at spare penge ( hvem gør ikke ønsker at gøre det ? ) .1 .
Beregn dit kulstof-fodaftryk . Der er flere kilder på Internettet, hvor du er i stand til at gøre dette . Dybest set , den måler ens fodaftryk af størrelsen af deres familie , størrelsen af huset , hvilken type bil , de kører , hvor mange biler familien drev , hvor langt du pendler , hvorvidt man er vegetar , osv.
2 .
Når du har beregnet dit fodaftryk , bør du have en god fornemmelse af de områder, hvor du har behov for forbedring. Du behøver ikke at vælge at forbedre alle områder , vil selv et par hjælp . . . både for klimaet og din pengepung .
3 .

Nu da du har valgt et par områder for at forbedre på , tænke på, hvad du kan gøre nedbringe energiforbruget , mindske din pendler , skal du dit hus mere effektiv , osv. Prøv at gøre det en trinvis plan eller et mål , det er , i stedet for at gøre alting på én gang , så gør det i trin .
4 .
Hvis din svage områder er ting som boligopvarmning , se ind forbedring af isoleringen eller få en effektiv brændeovn . Den føderale regering og mange stater tilbyde op til 30 procent skattelettelser på winterizing dit hjem , at få energieffektive vinduer , eller køber en kvalificeret energieffektiv brændeovn .
5 .
Hvis du pendler en længere afstand til arbejde , kan du overveje samkørsel med kolleger eller folk , der bor i nærheden af dig , men også arbejde i nærheden af dig . I det lange løb , der lever overveje tættere på arbejde , eller arbejder tættere på hjemmet . Hvis det er muligt , overveje at gå eller ride din cykel til at arbejde . Ikke alene vil man skære ned på udledningen af emissioner og omkostninger , men du får også god motion .

6 .
Med hensyn til din kost , bør du overveje , hvor langt din mad skal transporteres at komme til dit bord. I et ord , købe lokalt når det er muligt . Mange har , hvad der kaldes en 100 mile regel på fødevarer . Det vil sige , hvis det kommer fra længere end 100 miles væk , mener to gange før du spiser den. Længere transitter betyder mere brændstof , hvilket betyder flere drivhusgasser . Det betyder også du med til at øge den samlede gas -og diesel priser for alle . Når det kommer til brændstof , er efterspørgsel og pris positivt relaterede . . . det vil sige, når brændstof efterspørgslen går op , prisen går op .
7 .
Overvej at få energieffektive kompakt fluorescerende lys-pærer ( sparepærer ) . Må ikke være alt for bekymrede over kviksølv undersøgelser viser, at øget energiforbrug fra standard glødepærer stigninger kviksølvforureningen i miljøet med en faktor på næsten 5 i forhold til sparepærer . Dette skyldes øget afbrænding af kul til at producere mere el ( og et biprodukt af afbrænding af kul er kviksølv ) . Faktisk fandt en undersøgelse foretaget af det Lawrence Berkeley National Laboratory , at under de værste omstændigheder , bryde en CFL vil udsætte en til omtrent den samme mængde kviksølv , at man ville blive udsat for , hvis de spiste en dåse hvid tun .


gode råd og advarsler


 • Live tæt , arbejde tæt
 • Bil puljen, hvis muligt
 • hjemmefra hvis det er muligt
 • Brug mindre energi
 • Alle ovenstående vil redde klimaet , og det vil spare dig penge !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.