hvordan man kan mindske virkningerne af tåregas

Uanset om du er en demonstrant , en journalist eller en uskyldig tilskuer , hvis man bliver fanget i en flygtig situation du kan blive udsat for tåregas . Den løbende øjne og ekstrem smerte kan synes at være livstruende , men med virkninger bør mindske inden for 30 minutter . Tag forholdsregler i forvejen, og bruge sin sunde fornuft efter eksponering. Du kan minimere virkningerne uden permanent foretage dit helbred

Du skal bruge: .
Sæbe
Saks.


1 .

Gå væk fra centrum af tåregas angreb så hurtigt som muligt . Hvis gassen er i en bygning , tilladelse til, udenfor eller i det mindste en fjern værelse . Hvis spredningen punkt er udendørs , flytte så langt væk som du kan . Husk, at tåregas vil akkumulere i en sky nær jorden , så hold så højt op som muligt , i det mindste ved at stå op .
to .
Fjern tøj, som kan være kommet i kontakt med tåregas . Du må ikke trække shirts eller trøjer over dit hoved , skær dem af med en saks eller en kniv for at undgå at udsætte dit ansigt til flere kemikalier .
3 .
Vask dit ansigt og krop med almindeligt vand og sæbe . Skyl med masser af klare , uforurenet vand .

4 .
Skyl øjnene med rent vand, hvis de brænder , eller hvis dit syn er sløret . Fortsæt skylning dem i 10 til 15 minutter . Hvis du er iført kontaktlinser , fjerne dem med rene , nyvasket hænder eller har en anden med rene hænder fjerne dem for dig . Genbrug ikke disse kontakter ; råde over dem straks
5
Fjern eventuelle metal fra din krop , såsom briller eller smykker , og vaske det i sæbe og vand . . Skyl i rent , klart vand før udskiftning på din krop.
6 .

Smid noget tøj du var iført , da forurenet eller vask grundigt i en særskilt belastning af vasketøj .

7 .
Brug gummihandsker , hvis du hjælper en anden, som er blevet kontamineret med tåregas . Du kan ikke hjælpe andre , hvis du er foretaget med gassen , så vær forsigtig før rendering støtte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.