hvordan man kan reducere ct engagementer

Selv computertomografi er blevet en væsentlig og yderst gavnlig bestanddel af medicinsk diagnostik , er de langsigtede risici ved denne diagnostisk redskab nu at blive anerkendt i lyset af stigende på verdensplan kræfttilfælde . Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration , udsættelse for stråling i CT -scanninger øger din kræftrisiko . Jo mere X-stråler du udsat for , jo større denne risiko er . Og ifølge en 7 marts, 2010 , artikel i Chicago Tribune , kan nogle standard CT -scanninger udsætte en person til så meget som 400 gange stråling af en standard x-ray . Selvom CT -scanninger give læger en unik nyttigt udsigt inde i den menneskelige krop , er den eneste måde at undgå de risici , de udgør , er at reducere CT engagementer samlede
1 .
Undersøg, om du virkelig har brug for at bruge medicinsk billedbehandling i første omgang . Ikke alle medicinske tilstand kræver medicinsk billedbehandling , der skal diagnosticeres eller der skal evalueres . Nogle gange din læge vil konkludere , at blodprøver eller andre enkle foranstaltninger er tilstrækkelige .
to .
at udvikle alternative diagnostiske værktøjer såsom MR , ultralyd eller termografering i stedet , selv om dette ikke altid er muligt . Disse diagnostiske metoder ikke bruge stråling på nogen måde . MRIs stole på elektromagnetiske felter . Ultralyd bygger på solide bølger i området over den menneskelige hørelse . Termografi er afhængig af infrarød stråling , som er naturligt udsendes af alle objekter i nærheden af stuetemperatur , herunder den menneskelige krop .

3 .
Bed CT tekniker for at minimere dosis af stråling . Selv højere doser af stråling giver skarpere billeder, skarpere billeder kun virkelig er behov for at opstille scenarier , der kræver fine detaljer , såsom i vurderingen af lungevæv i sarkoidose eller emfysem .

gode råd og advarsler


 • To andre alternative medicinske diagnostiske værktøjer er sclerology og iridologi ( diagnosticering via øjne , herunder det hvide i øjnene og iris ) . Selv betragtet stærkt af mange enkeltpersoner , herunder udøvere af alternative og naturopatisk medicin , mainstream læger se disse som kvaksalveri . Det er op til dig, alligevel at afgøre, hvad der virker og hvad der er bedst for dig .
 • Selv undgå stråling er en god idé , der er tidspunkter, hvor fordelene opvejer risici, såsom i tilfælde af en pludselig sundhedskrise . Under sådanne tider , er det nødvendigt at acceptere de risici, af hensyn til dit velvære og levebrød .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.