hvordan man kan sælge blodplasma

Hvis du ønsker at komme med et par hurtige dollars , sælge plasma er altid en god idé . Priserne varierer fra by til by, men hvor jeg befinder du får betalt 25 dollar for første gang , og 45 $ anden gang på en uge . Så hvis du går 2 sammenhængende uger , i begyndelsen af den anden uge får du 25 dollars igen og derefter 55 $ for anden gang. Så jeg kan gennemsnit $ 75/week så længe jeg går to gange om ugen hver uge

Du skal bruge: .
disponible dækkeservietter
blegemiddel eller anti -bakterielle klude .
hånd desinfektionsmiddel .1 .
First off skal du finde et sted at donere . Blodplasma donation centre, der normalt annoncere i høj grad på lokale gymnasier og i aviser . Og være sikker på at finde en annonce , fordi mange gange de vil tilbyde kuponer for ekstra penge, når du sælger din plasma de første par gange .
2 .
Før du ankommer til plasma centret være sikker du har et kørekort , sygesikringsbevis , og bevis for, at du bor i lokalområdet ( hvis adressen på dit kørekort er anderledes ) .
3 .

Når du ankommer deres vil sandsynligvis blive et sted for nye donorer for at tilmelde dig . Vær sikker på at komme dertil tidligt , fordi travlt plasma -centre kun vil acceptere en række nye donorer pr dag . Det er en temmelig populær ting at gøre . Efter alt hvad du bliver betalt for at sidde i store comfy stol og se film .
4 .
Nye donorer skal også gå gennem en omfattende sygehistorie afhøring så vær parat til at bruge flere timer i plasma -center , især hvis det er optaget .
5 .
Efter den medicinske historie er færdig er du klar til at donere . Husk efter din første gang i plasma centrum medarbejdere vil stille dig en række på 20 eller deromkring spørgsmål , vejer du , og pik fingeren , hver gang du kommer ind fra da af .

6 .

Nu er det tid til at læne sig tilbage og lade den tekniker stikke nålen i dig . hvis du er lidt på vagt over for nåle bare være sikker på at slappe af og trække vejret . Den oprindelige stikke kan skade en smule , men resten af tiden er ikke så slemt .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at spise , før du går , vil dette holde dig fra at få besvime .
 • Drik masser af vand , før hånden , vil dette reducere mængden af tid, du har at donere , fordi blodet vil være i stand til at flyde hurtigere .
 • Vær sikker på at læse op på de risici, at donere plasma alt for ofte .
 • Det er ikke en big deal hver gang i et stykke tid, men der er risici , hvis du gør det for ofte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.