hvordan man købe økologisk tøj

Beslutningen om at gå økologisk er ikke altid let-det kan være både dyrt og besværligt . Beslutningen om at købe økologisk tøj er ingen undtagelse , men det er endnu en måde , at du kan leve et mere bæredygtigt liv , og efterlader mindre plads på vores planet . Her er nogle tips til at hjælpe dig , hvis du beslutter at købe økologisk tøj
1 .
Tænk på begrebet økologisk levevis. Du kan allerede købe økologisk mad og har tendens til at en organisk haven-men vidste du, dit tøj kan være økologiske , også? Der er flere ting at overveje, når beslutningen om, hvorvidt eller ikke at købe økologisk tøj .
2 .
Ifølge en kilde , bomuld er det mest pesticid afhængige afgrøde i verden . Mindst en fjerdedel af alle pesticider i brug i dag bliver anvendt til bomuld . Bomuld, der dyrkes med pesticider kan forårsage forgifte afstrømning til vandløb , hvilket skader vand økologi og potentielt påvirke vandforsyningen . Og kan lide det eller ej , kan du være medvirkende til dette ved at støtte de bedrifter , der producerer bomuld på denne måde .

3 .
Tænk på gødning , der anvendes på bomuld afgrøder . Kunstgødning indføre fremmede stoffer i vandet bordet og økosystemer, hvor fisk, fugle og andre dyr lever . Du kan købe økologisk tøj , der er lavet med fibre hævet ved hjælp af organisk gødning .
4 .
Overvej farvestoffer , der går ind i stoffet , du er iført lige nu ( og du er iført tøj , aren ' t dig ? ) . Overskydende farvestoffer kan blive dumpet lige ind i økosystemet , med katastrofale resultater . Organiske farvestoffer kan forårsage mindre effekt .
5 .

Go on-line . Nogle butikker har økologisk tøj , men din bedste kilder vil sandsynligvis være på internettet . Gennemse nogle af de tilbud og se , om det føles rigtigt for dig . Glem ikke at faktor i forsendelsesomkostninger , når du budget dine indkøb . Den ekstra udgift og besværet med at købe økologisk tøj er ikke for alle-er det for dig nu! ?


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.