hvordan man stopper armhule kropslugt

Armhule lugter der sker, når bakterier på din krop er fusioneret med sved fra dine armhuler eller krop . De bakterier , hvis navn er bromhidrosis ( også kendt som Body lugt ) multiplicerer forholdsvis hurtig og bruger sved ( din sved ) som fødevarer . Denne reaktion får bakterierne til at give føde en rigtig stinkende aroma . Der er også mange tilfælde, hvor kroppen aroma kan associere med forskellige sundhedsspørgsmål , men en masse af de gange er der lindrer og måder at slippe af med lugten . Duftende stor er altid vigtigt under ansættelse professionelt , møde andre mennesker , der går ud til dato , og mange flere
1 .
Brug deodorant på under våben , der er mange varianter slags derude, der har diverse kræfter med sved . en masse af diverse mærker og undersøge , hvilken fungerer bedst for dig . Hver eneste er forskellig , kan nogle sveder meget mere , mens andre ikke sveder så meget . Hvis deodorant ikke er effektiv mod kroppen lugt , så tænk hjælp æble cider eddike . Anskaf en klud eller køkkenrulle og hæld nogle æble cider eddike langs den . Gnid dine armhuler med det , vil dette udslette enhver bakterie på din gruber øjeblikkeligt og det er lige så godt godt for din hud . Æble cider eddike er en underlig duft , men det er sikker beats kropslugt !
2 .
Rengøring din krop med sæbe for at slippe af bakterier , snavs og olier vil reducere krop aroma ! Tag en vask stof eller klud til at hjælpe slippe af med alle , at jordbunden og dystre .

3 .
Skift den måde , du spiser og slippe af med væmmelig vaner . Der stinkende fødevarer såsom løg , hvidløg , karry , alkohol og rygning kan producere krop duft . Forbruge smagløst fødevarer som salat , brød , kål , pasta , nudler , osv for at stoppe kropslugt .
Bær ikke jord eller gammel tøj , som du allerede bar dage tidligere. De bakterier fra en beskidt skjorte kan leve og vil formere sig , når du sveder igen forårsager mere kropslugt !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.