hvordan man undgår at blive offer for voldelig kriminalitet

Selv om det ikke er muligt at gennemføre fornærme dig selv fra alle voldelige overgreb , der er ting , som du kan gøre for at gøre dig selv mere sikker og mindske sandsynligheden for at blive offer
1 .
Bliv opmærksom, se, dine omgivelser . Hvis du ser noget , der ikke vises rigtigt, undgå området , blive inde eller gå tilbage ind i butikken , indtil den potentielle trussel er væk . Lad dig ikke distrahere med din mobiltelefon , Ipod eller andre emner , se for potentielle trusler , ting , der ser ud af sted , ud over det sædvanlige . Stoler på dig instinkter .
2 .
Ophold i lyset . Mørke kan hjælpe skjule en trussel, men giver også en ville være kriminelt mere selvtillid . Ophold i godt oplyste områder, ikke gå alene om natten i områder du ikke er bekendt med . Hold dit hjem og tændte for at holde ville være tyve og angribere væk . Disse mennesker kan lide at være skjult , ikke giver dem en nem metode til at gøre det .

3 .
Må ikke være bange , gå med tillid og skabe øjenkontakt . En tyv eller hacker ikke ønsker at bekæmpe dig, de hurtigt vil overmande dig . De er mindre tilbøjelige til at angribe nogen, som de frygter kan identificere dem , så gør øjenkontakt , tage varsel, og bære dig selv , som om du ikke er bange for , at du ikke ville være en bare eller let offer .
4 .
Hold din bil dørene låst , holde din mobiltelefon opladet , og bære en lomme alarm . Mens en stun gun eller muskatblomme kan synes mere attraktivt for mange , kan disse hurtigt blive til våben din hacker kan tage og bruge på dig . Et højt skingrende alarm vil tiltrække opmærksomhed, som er det sidste, din hacker ønsker .
5 .

Walk med den ene hånd i din jakkelomme af pung , som om knuget noget . Angriber vil bemærke og vil være mere tilbøjelige til at vente på nogen, de føler er mindre klar til deres angreb . Hvis du ikke har våben bilen Keyes kan gøre en god make- skift våben .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.