komponenter af informationsteknologi på sundhedspleje

Sundhed informatik håndtere de udfordringer, sundhedssektoren industrien står over for i dag . En sundhedsvæsen it-systemet realiseres , når dets forskellige komponenter såsom sundhedspleje , medicin administration , biomedicinsk forskning , medicinske data lagring og andre lægeligt levedygtige videnbaser skal integreres ved hjælp af de nyeste edb-programmering og netværk systemer . Sundhedspleje informatik er et stort , tværfagligt felt, der kræver hjælp fra mange andre områder for udvikling af sundhedsvæsenet i den næste generation, hvor alle de centrale elementer kan tilgås nøjagtigt ved et edb-system .

generation af medicinske data


Mens sundhedspleje informatik stræber efter at besætte de forskellige roller på forskellige niveauer , de grundlæggende byggesten i denne mammut -system er mere eller mindre det samme på det begrebsmæssige plan . Medicinske dataindtastning danner skelettet struktur it-systemet . Medicinske journaler holdes elektronisk i en kodet form , som har flere fordele sammenlignet med konventionelle papirform . Den mest åbenlyse fordele omfatter den organisatoriske overlegenhed , bedre sikkerhed og hurtigere adgang til fælles samt ualmindeligt datafelter . Denne medicinske data kan have forskellige former. Hver formular har sine egne fordele og ulemper , dog. Accessoriske data såsom medicinske ordlister , klassifikation og kodning er forpligtet til at understøtte de primære data felter . Organisation er det næste skridt svarende til udformningen af forskellige database modeller . Disse databaser hjælp i en anden proces, der kaldes " revision ", hvor data kan mindes og re-fokuseret .

Computer Interfaces


Det vigtigste er nødvendige arbejde, der skal udføres på ophobede data er adgang til data på en kontinuerlig grundlag . Dataopsamling spiller en afgørende rolle i overvågningen en patients helbred . Den menneskelige-til- maskine grænseflader kan ske gennem forskellige algoritmer er baseret på specialisering af brugeren . Når et sådant system er sat op , det kan så blive integreret i et netværk af tilgængelige medicinske data . Netværket arkitekturer varierer i deres funktionaliteter og sted for brug . Når forskellige netværk konjunktion , er problemfri kommunikation mellem dem opnås ved hjælp af gennemførelse af forskellige standarder for udveksling af dyrebare data .

Forskellige realiseringer af de Knowledge Network


Når data er uploadet til nettet , skal det kontrolleres for overensstemmelse og usikkerhed . Bortset fra dette , tjener de databaser i at tage medicinsk diagnose , beslutningstagning , terapi og analysere de kendte begrænsninger . Også kan man bruge dem til online reference . Om forvaltning front , bruges de til at holde styr på kliniske hændelser , hentning af data til administrative og fakturering sammen med andre viden-deling programmer mellem medicinske jævnaldrende . En god del af datafelterne hjælp i uddannelsen processer i forskellige sundheds kategorier som videnskab , apotek , læge recepter og universitet krav .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.