måder at spare på vindenergi

Vindenergi er en af mange alternative energikilder , der anvendes i et forsøg på at reducere fossilt brændstof . Det er en naturlig og konstant kilde, som kan udnyttes og omdirigeret til praktiske applikationer. Nogle af de metoder, der anvendes til at udnytte denne energi kan også arbejde på at bevare og opbevare den til senere brug

Du skal bruge: .
Mild rengøringsmiddel
. Runde glas børste .

Wind Energy


En af fordelene ved vinden er, at det er en form for vedvarende energi , hvilket betyder at det kan bruges igen og igen , ifølge Wind Job , en vindenergi ressource site . Natur bruger også vinden som en vedvarende energikilde , som Jordens rotation og varierende atmosfærisk tryk holder luften bevæger sig på en kontinuerlig basis. Vindenergi , som er blevet udnyttet , kan omdannes til en form for kinetisk eller mekanisk energi , som bruges til at forsyne de forskellige typer udstyr .

Udnyttelse vindkraft kræver udstyr , der kan omdanne sin energi , og opbevare den i et system, der er konstrueret til at overføre det til en brugbar form efter behov . Som vinden intensiteter variere afhængigt af placering og omgivelser, åbne land-type områder skabe de bedste betingelser for at udnytte og lagring af vind til senere brug .

generatorer


En måde at spare vindenergi er ved hjælp af en generator system, der er drevet af vindmøller , ifølge Wind Job . En vindmølle består af en rotor , en serie af vinger og en aksel . Som vinden blæser mod knive , vender rotoren på akslen . Når akslen er tilsluttet en generator , er vindenergi omdannes til mekanisk energi , hvilket får generatoren til at spinde . Da generatoren spins , er elektrisk strøm eller energi skabt .

Generator udstyr er også i stand til at lagre strøm til senere brug , ligesom et batteri celle butikker energi . Åbne områder fri for bygninger og træer skaber de bedste betingelser for en vindgenerator til at arbejde . Turbine systemer varierer i mængde strøm , de kan generere . Turbine kapacitet bestemmes af antallet og størrelsen af vindmøllevinger , som større vinger og et større antal vinger kan generere mere strøm .

vind og sol


Anvendelsen af solpanel systemer sammen med vindmøller er en anden måde at bevare vindenergi , ifølge Wind Job . Solfanger systemer omdanne sollys til brugbar formularer ved hjælp af solceller , eller solcelle , teknologi . Solceller indeholder et materiale , der er i stand til at generere en elektrisk strøm , når den udsættes for sollys . Denne strøm kan derefter bruges til at drive enheder som en pumpe , et varmesystem eller en el-nettet .

sol og vind generator systemer kan anvendes i flæng i de tilfælde , hvor udsættelse for sollys kan være begrænset . En solvinden er ingen tvivl om mere kompliceret at oprette end en vindgenerator alene , men kan brugen af begge energikilder giver en mere stabil energikilde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.