medguide krav til fentanyl plaster

En kraftfuld narkotiske smertestillende , kan fentanyl give lindring til dem, der lider af alvorlig smerte . Den amerikanske Food and Drug Administration ( FDA ) kræver , at en MedGuide , eller patienten oplysningsskema , gives , når en recept for fentanylplaster er fyldt . Hvis du er i øjeblikket bruger Fentanyl plaster , eller diskutere det som en behandlingsmulighed med din læge , er det vigtigt , at du forstår de oplysninger om de nødvendige MedGuide af dette kraftfulde stof .

MedGuide Krav til korrekt anvendelse


Designet til at levere en stabil mængde af stoffet over en længere periode ( ca. 3 dage ) , den fentanylplaster skal kun bruges på huden , hedder FDA MedGuide . En patch er ikke anvendes, hvis plaster eller dets beholder posen er brudt , eller forseglingen er beskadiget . Kun nye patches i forseglet emballage , er sikre at bruge ifølge den lægens instruktioner

Huden er det eneste sted for en Fentanyl plaster-. de må ikke tygges eller sluges , da gør det kan frigive en faretruende høje beløb for narkotiske ind i din krop , hvilket kan føre til en potentielt dødelig overdosis . Desuden skal en Fentanyl plaster ikke sættes på brudt ud , overdrevent fedtet eller beskadiget hud , i henhold til MedGuide . Efter brug bør plaster foldes på midten og skylles ud i toilettet efter brug . selv forarmet patches kan indeholde nok Fentanyl at være fatal for børn eller kæledyr , der kan sætte plasteret i munden

Kontraindikationer fra Fentanyl 's MedGuide


Et andet krav at blive noteret på Fentanyl 's MedGuide er oplysninger om kontraindikationer , eller medicin, bør ikke tages , mens De tager Fentanyl . Visse medikamenter kan interagere med Fentanyl negativ , hvilket fører til øget respiratorisk depression ( vejrtrækningsbesvær) og mulige død .

The Mayo Clinic citerer nogle eksempler på disse medikamenter : depressiva såsom benzodiazepiner ( diazepam, clonazepam ) eller barbiturater ( phenobarbital ) . De er særligt farlige eksempler på kontraindiceret medicin , mens du bruger Fentanyl plaster . Andre opiater narkotika må ikke tages sammen med Fentanyl , medmindre din læge har instrueret deres samtidig brug . En anden kontraindikation fra Fentanyl 's MedGuide er grapefrugtjuice . Drikke grapefrugtjuice , mens du bruger Fentanyl plaster kan øge mængden af den medicin din krop absorberer , øge styrken ud over , hvad lægen har ordineret .

FDA kræver, at Fentanyl kun ordineres til opioid-tolerante mennesker . Dette betyder, at hvis du ikke har brugt en tid -release narkotisk af høj potens i fortiden , såsom udvidede -release morfin eller oxycodon , vil Fentanyl sandsynligvis være for stærk en medicin for din krop til at håndtere , og øge sandsynligheden for bivirkninger .

MedGuide Nødvendig Advarsler


påkrævet af FDA , der skal medtages på din MedGuide informationsark for Fentanyl er forskellige advarsler om alvorlige bivirkninger og potentielle komplikationer af lægemidlet . Disse advarsler er temmelig alvorligt , og som ikke er der til at skræmme dig-når de anvendes korrekt under en læges pleje , Fentanyl er en sikker og effektiv smerte-management system-. men for at beskytte dig mod uønsket komplikationer og bivirkninger

Det stof 's MedGuide advarer om, at Fentanyl er stærkt vanedannende , og at det er muligt, at du vil blive afhængig af narkotiske , især hvis du bruger det til mere end et par dage . Din læge mere end sandsynligt, har vejet denne mulighed mod din smerte-kontrol behov , selvom du skal kontakte ham , hvis du har nogen bekymring over at blive afhængige af Fentanyl under behandlingen .

En anden advarsel er noteret på MedGuide for Fentanyl er , at mens du bruger medicin , kan dit blodtryk falde . Dette gør stående eller liggende for hurtigt problematisk , da dette kan forårsage svimmelhed eller kvalme . Endelig FDA kræver, at din Fentanyl MedGuide en liste over de tegn på overdosering for dig at være opmærksom på . Alvorlige symptomer , der er nævnt , som kan tyde overdosis omfatter følelser af forvirring , sløvhed og åndenød eller åndedrætsbesvær.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.