miljømæssige konsekvenser af en oversvømmelse

Oversvømmelser er et af de mest almindelige typer af naturkatastrofer, der kan være forårsaget af flere forskellige naturligt forekommende begivenheder , såsom tordenvejr , orkaner , flodbølger og smeltende is eller sne . Oversvømmelser kan forårsage voldsomme mængder af skader på menneskeskabte strukturer , men oversvømmelser kan også have en række positive og negative virkninger på miljøet .

Forurening


Et problem , at oversvømmelser præsenterer for miljøet er det potentialet til at sprede forureningen . Når byer og andre områder, der bruges af mennesker er oversvømmet , er det sandsynligt , at forskellige stoffer vil blive skyllet væk af oversvømmelser og spredes i miljøet . Fast affald i landbrugsjord med husdyr kan vaskes væk med oversvømmelse .

Dyr


landbaseret dyr står over for mange af de samme trusler fra oversvømmelser som mennesker . Store oversvømmelser kan fælde dyr og potentielt få dem til at drukne . Oversvømmelser, kan fortrænge dyr som slanger og gnavere , der kan udgøre farlige forhold for dyr og mennesker .

afgrødeskader


Oversvømmelser kan potentielt volde skade på afgrøder og andre planter , der bliver overmættede med vand . Ifølge North Dakota State University 's Extension Service , påvirker forlænget jord mætning afgrøde vækst og udbytte , som kan alvorligt hæmme produktionen af vigtige afgrøder som majs og sojabønner . Universitetet har anført, at forskning viser, at iltindholdet i oversvømmede jorden nærmer sig nul inden for en dag . Uden ilt , kan visse planter , såsom majs , ikke foretage kritiske livsopretholdende funktioner . Mange landbrugsmaessige planter er også skadet at drukne i vand .

Wetlands


Oversvømmelser tjene en vigtig rolle i balance vådområdeøkosystemer . Ifølge den Fitzroy Basin Association , giver regelmæssige oversvømmelser i vådområder jorden til at frigive næringsstoffer , der kan fremme biodiversiteten . Oversvømmelser kan også potentielt hjælpe med at kontrollere invasive ukrudt . Oversvømmelser giver også en måde for fiskearter at flytte til forskellige områder . Forskningen papir " Environmental Impacts af voldsomme oversvømmelser ", skrevet af John Hickey , af U. S. Army Corps of Engineers , og Jose Salas i Colorado State University , siger nogle fiskearter afhænge periodiske kraftige oversvømmelser.

Overvejelser

Oversvømmelser er et naturfænomen og er en del af den naturlige balance i miljøet . Hickey 's og Salas ' papir konkluderer , at oversvømmelser kan opfattes som en " reset " -knappen for naturen . Problemet er, at mennesker introducere forurening som følge af oversvømmelser, som endda indsatsen for at forebygge oversvømmelser , såsom bygge diger og andre strukturer , forårsager forureningen, fordi disse transaktioner kræver en stor mængde energi .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.