miljømæssige konsekvenser af papir kaffekopper

Papir kaffekopper og andre disponible containere udgør 18 procent af USA 's skrald . Udskiftning papir kaffekopper med genanvendelige kopper kan hjælpe med at reducere spild og miljøbelastning

Fordele


Papir kaffekopper er bedre for miljøet end skum kopper , da papir kopper er biologisk nedbrydelige og kan laves med genbrugte del materialet.

Fremstilling


over 6,5 millioner træer dræbes hvert år at fremstille de over 16 milliarder papir kaffekopper , at amerikanerne bruger . Træer absorberer kuldioxid , producerer ilt og filter grundvandet . kan de ikke længere kan udføre deres opgaver , når de fjernes fra økosystemet

Shipping


De køretøjer , der leveres papir kaffekopper til deres destinationer brænde gas , producerer drivhusgasser gas kuldioxid .

Dekomponering


Papir kaffekopper har en polyethylen belægning, som forhindrer utætheder . Som kopper nedbrydes , de polyethylen udgivelser metan-en drivhusgas 23 gange værre end kuldioxid , ifølge Environmental Defense Fund .

Reduktion

Et problem med papir kaffekopper er " stable , "ved hjælp af to kopper i stedet for én , så koppen ikke er for varmt til at holde . Papir ærmer til kaffe kopper kan genbruges og bidrage til at reducere affald, og dermed reducere papir kopper indvirkning på miljøet .

Sammenligning

Efter en sammenligning af den energi og de nødvendige ressourcer til at producere keramiske kaffekrus og papir kaffekopper , Environmental Defense Fonden har konkluderet, at en genbrugelig kop er bedre efter 70 anvendelse-en lille opgave for en daglig kop kaffe drikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.