mn lille virksomhed sygesikring love

staten Minnesota har arbejdet hårdt på at give alle sine indbyggere til at have evnen til at opnå sygesikring . En måde de gør dette , er gennem deres lille virksomhed sygesikring love, at alle små virksomheder med at skaffe sygesikring politik for deres medarbejdere . I Minnesota , er en lille virksomhed en virksomhed, der har mellem to og 50 medarbejdere. Som ejer en mindre virksomhed , bør du uddanne dig om dine rettigheder i forhold til at give dine medarbejdere med sygesikring .

Krav til at sælge


Alle forsikringsselskaber i staten Minnesota er forpligtet til at sælge sygesikring politikker til små individuelle virksomheder. Ifølge Minnesota Department of Commerce , så længe de små virksomheder har mellem to og 50 ansatte , skal forsikringsselskabet give dem mulighed for at vælge fra den samme politik .

Lige Politikker


Selv om de samme politikker skal være udbydes til alle små virksomheder , er priserne varierede afhængigt af antallet af medarbejdere og sundhedstilstand og risikoen for den enkelte medarbejder. Nogle små virksomheder kan have til at betale betydeligt mere end andre , men så længe prisen er bestemt rimelig og ikke bryde nogen andre love , så er det anset for lovlig , så længe de små virksomheder blev tilbudt den samme politik som andre små virksomheder.

Deltagelse Krav


Hvis en lille virksomhed er kvalificeret til sygesikring , så er de forpligtet til at opfylde de mindstekrav deltagelse krav . Hvis de små virksomheder ikke overholder de minimumskrav , så staten kan opsige denne politik.

tarifferne


Prisen på præmier for hver medarbejder i en lille virksomhed kan variere afhængigt af den enkelte medarbejders sundhedstilstand og sundhedsrisiko . Ifølge healthinsuranceindepth. com , går Minnesota holde love, der regulerer , hvor meget priserne kan variere afhængigt af disse faktorer , men de giver mulighed forsikringsselskaber at opkræve mere eller mindre på grund af sundheds- og risiko status .

Medarbejderens Præmier

Den medarbejders præmier er de små virksomheder ejerens ansvar, og hvis medarbejderen nægter at betale præmier eller uenig med de præmier , så sygeforsikringsselskab kan opsige politik .

Afslutning Health Insurance

Den eneste måde en sygeforsikring politik kan ikke fornyes hvert år , er, hvis selskabet ikke at følge sygesikring politik . Det betyder, at forsikringen er " garanteret fornyelse . " De politikker er også " garanteret emission . " Det betyder, at når en fordring er forelagt, kan det ikke nægtes baseret på sundhedstilstanden af de dækkede ansatte , et familiemedlem , eller den samlede gruppe ( i henhold til Minnesota Department of Health ) . En medarbejder er sygdom kan ikke være årsag til afslutning af sygesikringen .

selvstændige

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende , kan du ikke købe små virksomheder sygesikring i Minnesota , fordi der er ingen gruppe for dig at købe den med , ifølge healthinsuranceindepth. com . Men Minnesota ikke yde individuel sygesikring til alle beboere , selv om de har fået afslag på forsikring af forsikringsselskaberne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.