mobiltelefon elektromagnetisk farer

Mange alternative sundhed fortalere foreslå , at mobiltelefoner bære potentielle elektromagnetiske farer . Blandt de mest udbredte er Dr. Joseph Mercola , en Osteopatisk Læge , og Kevin Trudeau , en Forbruger Advocate . Teorien er , at mobiltelefoner afgiver en form for stråling , der svarer til en mikrobølgeovn , og at denne stråling kan have potentielt negative bivirkninger med kontinuerlig brug .

Ubetydelig Side Effects


Visse bivirkninger er lille og resultat kun mindre ubehag . Disse kan omfatte mobiltelefon opvarmning og måske opvarmning siden af dit ansigt /hoved . De kan også omfatte en generel fogginess eller mangel på mental fokus . Men ubetydelige disse bivirkninger kan være , kan de være indikatorer for potentielt større problemer .

mindre bivirkninger


Bivirkninger , der er vanskeligere at ignorere er dokumenteret i Journal of Occupational and Environmental Medicine . Ifølge disse forskere fra Storbritannien , rapport brugerne " svimmelhed , desorientering , kvalme , hovedpine og forbigående forvirring . " Hovedpine en tendens til at begynde om kort tid efter, at indkaldelsen og vare så længe som to timer. fleste brugere rapporterede , at hvis de reducerede deres forbrug og holdt opkald til et minimum , disse bivirkninger faldt .

Akkumulerende Effects


Der er blevet blev offentliggjort i de sidste par år, der er knyttet mobiltelefon bruge til at kræft i hjernen . For eksempel viser en undersøgelse fra European Journal of Cancer Prevention , at ikke blot var der en stigning i den samlede kræft i hjernen sats hos brugere af mobiltelefoner , men kræft tendens til at være på samme side af hovedet , der var brugerens dominerende side . Dette er et yderligere bevis på, at der kan være et link .

Derudover ifølge verdenskendte styrke træner , Charles Poliquin har forskning vist, at bære din mobiltelefon på din hofte kan sænke dit androgen niveauer ( testosteron /progesteron ) med så meget som 31 procent . Dette kan medføre en række spørgsmål som kroppen fortsætter med at alder , herunder sarcopenia ( muskel tab ) , osteopeni ( knogletab ) og endda knogleskørhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.