negative virkninger af solceller

Vores solsystem er en underudnyttet kilde til energi. Solceller gøre det muligt for os at høste denne alternative energikilde , der er specielt anvendelig i en energikrise . Brugen af solceller er en praktisk valg for mange mennesker af mange årsager , herunder miljøpåvirkning og brændstofpriser. Der er dog en række spørgsmål og negative effekter af solcelle -teknologi til at overveje .

startsomkostninger


Det første og vigtigste negative faktor i forbindelse med solceller , er den oprindelige installation omkostninger . Især i hjem-baserede solcelle projekter , ikke alene har du til at købe celler der er yderligere udgifter såsom ledninger og andre elektriske produkter , som skal installeres med solceller . Nogle stater giver energi tilskud til at afholde omkostningerne, men i mange tilfælde på bekostning er uoverkommelig .

Vedligeholdelse


Vedligeholdelse af solceller er også en ulempe , da de følsomme elektriske plader , der konstant udsættes for direkte sollys har en begrænset levetid : Cellerne skal udskiftes mindst en gang om året .

Klima og vejr


Uden solrigt vejr , kan solceller ikke kan skabe en effektiv mængde energi . Direkte sollys er nøglen . I overskyet områder , hvor himlen er generelt overskyet eller i stærkt forurenede områder , hvor rigelig sollys har svært ved at trænge ind , er solceller ikke et egnet alternativ energi løsning .

Space /Område


Solpaneler skal have rigelig plads til en effektiv ydeevne til kommercielle, hjemme eller på kontoret brug . På en lille skala , er cellerne ofte placeret på et tag , men pladsen er alt for restriktiv på højhus eller meget små bygninger . Tilsvarende er et stort område der er nødvendige for industriel skala solcelleanlæg . Omkostningsbesparelser kan blive kraftigt reduceret i de områder, hvor jorden er dyrt .

Afbrydelser

Solceller kan ikke samle energi om natten eller når nok sollys ikke er tilgængelig , hvilket reducerer solceller "effektivitet til kun otte timer om dagen . Selv om add- ons som UPS ( uafbrudt strømforsyning ) og andre opbevaringsløsninger kan hjælpe levere strøm døgnet rundt , dette højdepunkt-og drop-off energikilde er ikke den mest pålidelige .

miljøfare

Selv solcelleteknologi anses for meget miljøvenlig i forhold til afbrænding brændstoffer , de komponenter , der anvendes i solceller er skadelige for miljøet og ofte bortskaffes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.