neurolog kvalifikationer

Neurologer er sundhedspersonale, som er specialister inden for diagnosticering og behandling af forhold, der påvirker det centrale nervesystem ( hjernen og rygmarven ) og det perifere nervesystem ( nerver , nerve rødder og muskler ) . De udfører neurologiske tests på forskellige dele af nervesystemet og ofte undersøge muskelbevægelser , reflekser , følelse og andre kognitive evner , for at korrekt diagnosticere og behandle lidelser . For at blive specialister i nervesystemet , læger nødt til at gennemgå en omfattende specialuddannelse efter endt medicinsk skole .

Medical School


En medicinstuderende skal først koncentrere sig om at blive en læge eller en læge af osteopati , ved fuldføre en undergraduate program plus en medicinsk grad på 4 år og et år, praktik ( med minimum 8 måneders intern medicin ) .

Residency


Efter praktikken , skal lægen udfylde en neurologi Bopælskrav på 3 år . Residency programmer skal attesteres af Akkrediteringsrådet for Graduate Medical Education ( ACGME ) . Disse programmer bidrage til at sikre eksponeringen for hospitals-og ambulant behandling indstillinger , uddannelses- konferencer og forskning kurser . Efter afslutningen af opholdet uddannelse , kan neurologer deltage i et subspecialty stipendieprogrammet speciale i bevægelsesforstyrrelser, slagtilfælde og demens . Yderligere, læger interesserede i børneneurologi har tre muligheder for gennemførelsen af deres oprindelige bopæl : 1 år i intern medicin , efterfulgt af 1 år i pædiatri , 2 år i pædiatri ophold eller 1 år inden for forskning og 1 år i pædiatri .

Board Certificering


Læger skal licenseret af deres tilstand og derefter kan søge bord certificering fra den amerikanske bestyrelse psykiatri og neurologi ( ABPN ) eller den amerikanske bestyrelse af medicinske specialer ( ABMS ) . Kun læger, som har en høj grad af færdighed inden for neurologi er certificerede . Før du kommer ombord certificering , skal en læge komplet 3 års ophold i neurologi , skal have en medicinsk licens og klare både skriftlige og mundtlige eksaminer for ABPN . Certificering fra ABPN skal fornyes fra tid til anden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.