om naturkatastrofer & pludselige oversvømmelser

Oversvømmelser er den mest almindelige af naturkatastrofer. Pludselige oversvømmelser opstå pludseligt som hurtige strøm eller vægge af vand og er meget farlige og uforudsigelige

Årsager


Styrtflod er forårsaget af intense voldsom regn koncentreret i ét område , normalt i tordenvejr , orkaner eller andre tropiske storme . Oversvømmelser forårsaget af dæmninger eller diger bryde er særlig farligt, da de normalt indeholder store mængder vand, der slap meget pludseligt .

Effekter


Styrtflod er meget destruktive og feje alt på deres vej . De kan udrydde træer , ødelægge bygninger og broer , underminerer grundlaget , begrave huse i mudder , og flytte kampesten , biler og andre store genstande . Som med regelmæssige oversvømmelser , de kan også forårsage spildevand overflow og udsivning af giftige materialer såsom benzin og maling til vandløb .

Forebyggelse


Oversvømmelser kan forebygges og skader minimeres gennem vådområder beskyttelse og ydelse af flodsletter langs vandveje . Dæmninger og diger skal være godt vedligeholdt .

Sikkerhed Beredskab


Consult lokale beredskabsplaner kontor om dit område er oversvømmelse historie og nødsituationer protokol . Hold en bærbar radio for opdateringer , gemme ekstra vand i kander og slukke for el og gas . I tilfælde af en flash oversvømmelser , bevæge sig hurtigt til høje jorden eller den højeste grad af dit hus . Aldrig svømme eller vade ud i strømmen .

Efter en oversvømmelse

Sørg for at din hus er sikkert , før man igen kommer ind og ikke tænde for strømmen , medmindre en elektriker siger, det er sikkert . Holde sig væk fra højspændingsledninger og vær forsigtig af skarpe snavs . Kassér mad forurenet af manglende oversvømmelsesområder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.