organisk kemi job

Et job i organisk kemi i sidste ende vedrører kulstof , blandt de mere rigelige elementer i kosmos . Læbestift, tekstiler , menneske -og dyreceller , og næsten alt , som du kan navngive indeholder kulstofforbindelser . Personer , der arbejder inden for organisk kemi skabe og forbedre vores produkter. De gør det gennem forskning og udvikling inden for medicin , teknologi og forbrugsgoder .

Mad Chemist


Mad kemikere søge veje til at sikre fødevarer , spiselige , og sundt for den brede offentlighed . For eksempel ønsker kemiker sørge for, at dagligvarer produkterne ikke indeholder farlige kemikalier og /eller konserveringsmidler , på samme tid , skal der være nogle konserveringsmidler, der anvendes til at holde maden frisk til den maksimale mængde tid . Hertil kommer , forsker maden kemiker den type emballage der er nødvendige for forsendelse levnedsmidler under transport , opbevaring og forbrugernes holdbarhed .

Organisk Kemi Professor


For at blive en organisk kemi professor kræver en doktorgrad i organisk kemi . Ud over de formelle uddannelseskrav , opdyrke et kreativt og nysgerrigt sind , finpudse dine skrivefærdigheder med henblik på offentliggørelse , udføre forskning og give Klasseundervisning i forbindelse med laboratorieundersøgelser. En organisk kemi professor gør andet end foredrag . Hun udfører virkelige verden eksperimenter med sine elever .

Organisk Kemi Forsker


En organisk kemisk forsker forbedrer liv og leverer løsninger til gavn og /eller forud for samfundet . For eksempel , hvis et stof forårsager hududslæt i en række forbrugere vil forskeren undersøge og eksperimentere for at fastlægge årsagen . Når årsagen til udbruddet opstår , er teorier og behandlinger skabt til at lindre udbrud . Denne form for forskning fører til produkter som allergivenlige lotion , sæber og makeup .

Organisk Kemi Writer


Organisk kemi forfattere indsende papirer til professionelle tidsskrifter , nyhedsbreve og lærebøger . De får samme uddannelse som ph. d.-kemiker . Det hjælper dem skrive og komponere velskrevet stykker, som er let forståelige deres jævnaldrende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.