orkanen nødhjælp liste

Hurricanes er meget intense storme , der forlader omfattende skader og strømafbrydelser bag . I modsætning til nogle af naturkatastrofer , er der som regel nok advarsel , når en orkan nærmer sig , og disse advarsler skal tages meget alvorligt . Orkansæson varer som regel fra begyndelsen af juni til slutningen af november hvert år , og du skal være forberedt ved starten af sæsonen . Korrekt forberedelse vil hjælpe dig med at ride stormen af og dens efterspil .

vand og fødevarer


Skaderne efter orkanen kan kompromittere din lokale vandforsyning , så have et lager af vand på flaske er afgørende . National Hurricane Center anbefaler , at du har mindst en gallon per person i din husstand i fem til syv dage . Dit lager af fødevarer bør omfatte masser af nonperishable poster . I tilfælde du er uden elektricitet til en lang tid , skal du madvarer , der ikke kræver køling . Dåse og boksede tørfoder er ideelle . Snacks som nødder, chips og frugt og budding kopper kan også inkluderes . Hvis du plejer et spædbarn være sikker på at bestanden op på masser af dåse formel og glas babymad . Juice kasser , sodavand og andre drikkevarer på dåse kan tilføjes til listen . Medmindre du har en gasdrevne komfur , skal du overveje alternative tilberedningsmetoder følgende strømudfald tilbage efter en orkan . Vær sikker på at få en lille udendørs grill , kul , tændvæske og køkkenredskaber egnet til at grille . Du skal også bruge en ikke-elektriske dåseåbner . Tilføj engangsservice og redskaber til listen , så du ikke behøver at spilde din vandforsyning rengøring retter .

Ice


Ice vil tjene flere formål efter orkanen . Det kan bruges til at redde nedkølet poster . Men er det ikke anbefales at spise fødevarer, der er blevet opbevaret ved forkert temperatur , så dette er kun til midlertidig kold letfordærvelige fødevarer opbevaring . Is kan bruges til at holde boxed eller drikkevarer på dåse kold . Det kan også bruges som en kilde til vand efter det smelter . Ice kan også være en vigtig post i din førstehjælpskasse . Skader er almindeligt i oprydnings-og reparation fase efter en orkan og is kan anvendes til at reducere hævelser .

Batterier og Lys


Vær sikker på at have mindst én lommelygte for alle i din husstand . Et batteri-drevet lyskilder , såsom camping lanterner er også bæredygtige muligheder for belysning . Du bliver nødt til at bestanden op på alle former for batterier, så vide, hvilken størrelse batterier din lommelygter , radioer , camping lanterner og andre batteridrevne produkter kræver . Stearinlys og petroleum lanterner er ofte menes at være nødvendig under strømudfald men de kan være meget farligt . Med strømudfald du vil være mere tilbøjelige til at have vinduer åbne for luftcirkulation og enhver udkast kunne blæse flammen og forårsage en brand . Hvis du er nødt til at bruge stearinlys bare tage forholdsregler og aldrig efterlade dem uden opsyn .

Gas


Hver bil i din husstand , bør være drevet op før ankomsten af orkanen. Stormskader og strømudfald kan forsinke benzinstationer fra genåbningen . Sørg for, at du også har det nødvendige brændsel til alle plænepleje udstyr , da disse maskiner kan være nødvendig for at fjerne træer eller rester fra din værft efter orkanen .

Cash

Som med tankstationer , vil de fleste banker og pengeautomater være ubrugeligt i nogen tid, så hæve kontanter forud for orkanen . Hvad gemmer begynder at åbne backup de kun kan være i stand til at gøre kontanttransaktioner , indtil de er fuldt operationelle .

Førstehjælp og medicin

Du skal have en grundlæggende førstehjælp kit i din husstand , men hvis ikke , er nu tid til at få en . Du kan få en færdig pakke eller bygge din egen . Vær sikker på at inkludere et udvalg af selvklæbende bandager , gaze puder , aspirin , hydrokortison creme eller salve , sakse , stof tape , en instant kold komprimere og spritservietter . Hvis du allerede har et førstehjælpskursus check , skal du sørge for at kontrollere og udskifte nogen produkter der er udløbet . Stock op på eventuelle receptpligtig medicin , som du jævnligt har brug for , da apoteker ikke kan være åben umiddelbart efter en storm .

Hygiejne

Et rigtigt hygiejne og renlighed er altid vigtig, men det kan være udfordrende , når vand og elektricitet er knappe eller ikke-eksisterende . Sørg for, at du har alle dine nødvendige toiletartikler , såsom tandpasta og deodorant . Derudover kan du også bør omfatte hånd sanitizer og bad klude i din nødsituation kit .

personlige dokumenter

I tilfælde af , at dit hjem udsættes for skade under en storm vil du ønsker at beskytte alle vigtige personlige dokumenter til alle i din husstand . Det er en god idé at forsegle alle fødselsattester , pas , CPR-numre , bank dokumenter , journaler og forsikring dokumenter i en plastikpose og opbevare dem et sikkert sted . Hvis du er evakueret fra dit hjem , holde dem med dig .

Kommunikation

Kommunikation med venner og familie efter en storm vil være vigtigt for din fred i sindet såvel som deres . Du kan også nødvendigt at tilkalde nødhjælp eller oplysninger hotlines , der er etableret . Sørg for at alle mobiltelefon -batterier er fuldt opladet , og har en adapter , der giver dig mulighed for at oplade din telefon i bilen , da det kan være din eneste kilde til elektrisk strøm i et stykke tid . Hvis fastnet telefoner er i arbejde, vil du være i stand til at bruge de traditionelle telefon -apparater, der ikke kræver en strømkilde . Internetadgang kan også være til rådighed .

Beklædning og Bedding

Behagelig og sikker sko er af afgørende betydning efter en storm . Du kan stå på lange strækninger venter på forsyninger , og du skal trekking selv farlig grund , og du bliver nødt til at beskytte dine fødder fra knuste glas, træ og andet affald . Typiske regn redskaber såsom en poncho og gummistøvler kan også være nyttige. Sted sengetøj og puder i store plastposer til at beskytte dem mod vandskade og til at få dem klar i tilfælde af at du er evakueret fra dit hjem. Vær sikker på at redegøre for nok strøelse til alle i dit hjem .

Børn

Alle med små børn bør overveje at få tingene på hånden for at holde dem underholdt i dagene efter stormen , når tv , videospil og computere ubrugeligt , indtil strømmen kommer tilbage. Brætspil , malebøger og postkort er nogle alternativer . Hvis du er evakueret , bør du også bringe disse elementer til husly , hvis muligt.

Kæledyr

Hold alle dine kæledyr ' medicinske og immunisering poster i en forseglet plasticpose for at beskytte dem mod skade . Materiel op på foder og snacks , som du ville gøre for alle andre i din familie . Du bør også have ekstra kattegrus og aviser for din hund , da du ikke vil være i stand til at tage dem ud for varigheden af stormen . En lukket beholder eller store plasticpose kan bruges til at indeholde affald , indtil du kan disponere over det ordentligt . Hvis du har kæledyr , især flere kæledyr , skal du huske du vil være i et lukket område i lang tid , så du kan også vælge at holde nogle luftfriskere og stof genopfriskningskurser til rådighed for. Hvis du er i en evakuering område , finde ud af i forvejen, og som beskyttelsesrum tillader kæledyr , eller hvor du kan tage dem for deres sikkerhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.