rigtige måde at redde en person med en isoleret rednings krog

Elektrisk kan være dødelig for både primære ofre og potentielle redningsmænd , som rører en person , der er ved at blive electrocuted kan resultere i den nuværende passerer gennem hans krop og i din . Isoleret redde kroge giver dig mulighed for at adskille en elektrisk offer fra kilden til den elektricitet, der chokerende hin samtidig holde dig en sikker afstand fra den nuværende. Brug en isoleret redning krog korrekt , vil i høj grad øge ofrets chance for at overleve uden at sætte dig i fare

lukke systemet ned


Slå kilde til magt , der leverer strømmen til ofret, hvis det er muligt. Hvis den aktuelle stopper , kan offeret flyttes sikkert hvis det er nødvendigt og vil ikke være i fare for yderligere interne og eksterne skader fra elektrisk stød . Afhængigt af kilden af den elektriske strøm, men kan det ikke være muligt at lukke for strømmen hurtigt eller fuldstændigt.

Safety Gear


Bær ledende handsker og sko med gummi såler hvis det er muligt , mens du forsøger at redde en elektrisk offer . Selvom den isolerede redde krog, som du vil bruge til formål at forhindre de nuværende nå frem til dig i løbet af redning , vil tilføjelsen af ledende handsker og sko hjælper med at holde dig sikker i det usandsynlige tilfælde , at du er udsat for en elektrisk strøm . Dette er især vigtigt, hvis der er andre potentielle kilder til aktuelle såsom metal gulv eller udsættes krudtugler .

Brug Rescue Hook


Hook den person, som du forsøger at redde omkring torsoen eller et stort vedhæng som en arm eller et ben , når du bruger redning krogen ( for at undgå skader , ikke placere krogen rundt om halsen . ) Træk hårdt , og sørg for at holde krogen eneste af sin glasfiber håndtere i redningsforsøg . Dit mål er at fjerne ofret fra den aktuelle ved at rulle eller trække hende væk fra strømkilden . bruge flere trækker hvis det er nødvendigt at sikre, at hun har været helt adskilt fra det farlige

Førstehjælp og Emergency Services


Tjek offeret at se , om han trækker vejret , og hvis han har en puls . Begynd administrere CPR-eller redde vejrtrækning hvis det er nødvendigt , mens du venter på en ambulance eller andet redningsmandskab at nå frem . Hold offeret dækket med tæpper eller andre materialer for at holde hende varm og for at forhindre udbrud af chok . Hvis hun er bevidstløs , holde hende på hendes side for at forebygge kvælning på spyt eller andre kropsvæsker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.