sikkerhedsprogrammer, i Dallas, Texas

The Dallas , Texas , område kan være kendt for sit samarbejde med cowboys , rodeo , lange støvede vejstrækninger og Tex-Mex mad , men ligesom andre store , overfyldte byer , det har sin koncentration af vold og problematiske områder . Beboere i Dallas -området er i stand til at hjælpe uddanne sig og forberede i tilfælde af en farlig støde på gennem en bred vifte af sikkerhedsprogrammer i området . Lige fra forvaltningen skade eller sygdom i et sygt barn til at behandle en hacker via selvforsvar eller våben , sikkerhedsprogrammer, i Dallas bidrage til at give undervisning og uddannelse .

Krav Maga Dallas Fort Worth


Ved Krav Maga Dallas Fort Worth skole , eleverne lærer den israelske hærs kampe forsvar bevægelser, der arbejder som selvforsvar . Studerende tager kroppens kamp-eller-flygt instinkt og gøre det til simple bevægelser i stedet for huske lange kæder af aktion . Deltagerne lærer fra uddannet instruktører , der gentagne virkelige situationer med både bevæbnede og ubevæbnede angreb simulering . Virksomheden tilbyder en gratis prøveperiode klasse Krav Maga er åben for personer i alle aldre og størrelse .

Krav Maga Dallas Fort Worth
469-667-3076
kravmagadfw. com

Texas CPR Training Center


Texas CPR Training Center tilbyder en bred vifte af CPR kurser , der spænder fra uddannelse til sundhedspersonale som sygeplejersker , paramedicinere og tandlæger til at folk ikke i sundheds -feltet, men der arbejder med børn eller kræve certificering ( personlige trænere , børnepasning udbydere , plejeforældre ) og kurser for forældre, der simpelthen vil gerne vide, hvordan de skal beskytte deres børn . I programmets Familie og venner Førstehjælp til børn og CPR kursus lærer eleverne om kvælning , førstehjælp og miljømæssige nødsituationer , plus hvordan de skal håndtere skade eller sygdom i de få minutter før beredskab fagfolk ankommer på scenen .

Texas CPR Training Center
214-770-6872
texascpr. com

North Texas Shooting Academy


Hvis din pistol kørekortet blev godkendt, North Texas Shooting Akademi kan træne dig til at bruge våben korrekt, og under tvang , plus hvordan man kan tage sig af det . Kurserne omfatter indledende pistol oplysninger , som hjælper eleverne med at udvikle deres nøjagtighed , greb , udløser kontrol, der sigter , fyring og korrekt holstering . Eleverne kan derefter tage to niveauer af avancerede pistol klasser . Kvinder kan være interesseret i at vide, at den nordlige Texas Shooting Academy tilbyder kvinder kun klasser , omfatter alle niveauer af pistolen kurser og konkurrence klasser . Studerende , der har brug for reparationer på deres skydevåben kan bringe dem i ; . akademiet har fået sit professionelle bøssemager licens

North Texas Shooting Academy
469-853-3155
learn2shoot. net


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.