sundhedsmæssige effekter af gaffeltruck kørekort

Gaffeltruck er mobile køretøjer udstyret med stikben eller gafler , og bruges til transport og løfte tunge byrder . Arbejdere i junkyards , byggepladser , lagre og mange andre områder bruger gaffeltrucks på daglig basis , selv om de måske ikke altid være der driver dem korrekt. Ifølge catalog. blr. com , anslår amerikanske Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , at 100 arbejdere dør hvert år i gaffeltruck-ulykker , mens yderligere 20. 000 er alvorligt såret .

Forklift vælter


Der er mange forskellige forekomster , der kan resultere i gaffeltruck vælter . Men ifølge gaffeltruck-sikkerhed-training. blogspot. com , nogle af de mest almindelige årsager omfatter overbelaste gaffeltruck (hvilket kan gøre det ude af balance og udsat for deponering ) og kørsel på en skrå eller på anden måde ujævnt underlag , såsom en læsserampe . Gaffeltruck vælter kan forårsage alvorlige skader på både operatører og nærliggende enkeltpersoner . Disse omfatter alvorligt knuste knogler og kollapsede lunger eller andre organskader , som alle potentielt kan være dødelige .

Arbejdstagere Ramt af stabler


En arbejdstager var blevet ramt af en gaffeltruck er en anden almindelig gaffeltruck-ulykker , der kan producere negative sundhedsmæssige effekter . Ifølge gaffeltruck-sikkerhed-training. blogspot. com , er disse typer af forekomster almindeligt resultatet af en arbejdstagers begrænset udsyn , samt dårlig betjening . Særligt store belastninger kan gøre det svært for arbejdstagerne at se, hvor de kører ( og der er i front dem ) , og det samme gælder ved kørsel i bakgear. Selv ved lave hastigheder , kan gaffeltrucks --- på grund af deres solide og tunge maskiner --- påføre brækkede knogler .

Faldende Belastninger


Masser skyde eller på anden måde falder ud af gaffeltrucks kan også forårsage alvorlige skader . Disse forekomster kan være forårsaget af både operatør misbrug ( såsom at køre i en vinkel med en usikret belastning ) og skyldes fejl i udstyret . Ifølge accidentsdirect. com , i en bestemt instans , en belastning , der vejede over et ton faldt ud af en defekt gaffeltruck og landede på en arbejdstagers ben . Denne skade vil i sidste ende kræve hans ben at blive amputeret . For at undgå sådanne forekomster , bør du aldrig stå under eller i nærheden af en gaffeltruck , mens det er løfter en belastning .

Forurening


Gaffeltruck er almindeligt drevet af benzin og propan og , i nogle tilfælde , dieselolie udnytte . Ifølge gaffeltruck-sikkerhed-training. blogspot. com , er i alle tilfælde af forurening ud i atmosfæren , som kan forårsage skader på miljøet og helbredsproblemer ( især dem, der involverer åndedrætssystemet ) . Gas -og dieselolie er især kendt for at øge kulilte , mens propan er en stor bidragyder af gas nitrogendioxid , som også kan have skadelige virkninger.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.