sundhedsmæssige virkninger af fejlbehæftede ovne

En ovn er en af hjemmets vigtigste apparater . Udover komfort , holder sin varme luft rør fra frysning og beskytter huset i vintermånederne . Dog kan en defekt ovn udgør flere betydelige sundhedsmæssige problemer til boligejere . Det er vigtigt at have din ovn inspiceret regelmæssigt, og foretag de nødvendige reparationer for at undgå besvær og tragedie .

luftvejsproblemer


Nogle af de mest almindelige sundhedsmæssige effekter af en defekt ovn opstår , når ovnen er filteret bliver tilstoppet med snavs fra luft . En støvet filter kan sende skimmelsvamp, pollen og andre materialer ud i luften hele et hus . Resultaterne kan variere fra en allergisk reaktion eller hovedpine til træthed , astma , sinus ubehag eller en øvre luftvejsinfektion . For at undgå dette problem ændre din ovn er filteret regelmæssigt .

CO Problemer


En anden væsentlig fare, som ovne er kulilte indånding . En bolig ovn producerer kulilte som et biprodukt af forbrændingsprocessen . Denne farlige gas derefter bortvist fra huset via ovnen 's varmeveksler og en aftræksrør til skorstenen , sender den udendørs . En lækage i dette system , såsom et krakket varmeveksler , kan tillade CO at opbygge i hjemmet , indtil den når et farligt niveau .

CO kan give kvalme og hovedpine , og i sidste ende død som følge af kvælning . Da CO er lugtfri og usynlige , som har en arbejdsgruppe CO detektor i dit hjem er den bedste måde at beskytte sig mod en lækage .

Brande


En ovn kan også udgøre en væsentlig sundhedsrisiko , hvis nogen af de varme komponenter er defekt . Dette kan føre til en brand , som sætter beboerne i fare for indånding af røg , kvælning eller brændende . Udover vedligeholdelse af din ovn , den bedste måde at forhindre en brand er at holde området omkring ovnen klar og uden papirer eller andre brændbare materialer . Selv en ovn , der virker ordentligt , kan være kilde til en brand , hvis genstande falder i ovn eller forbrænde fra at være for tæt på den .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.