sundhedsspørgsmål fra asfaltværker

Du skal bruge:
engangs dækkeservietter
. blegemiddel eller anti -bakterielle klude .
hånd desinfektionsmiddel .

En asfaltfabrik anvendes til fremstilling af en sort , klæbrig og semisolid tyktflydende væske, som benævnes " asfalt ". Den vigtigste anvendelse af asfalt er i byggebranchen , hvor det anvendes til at lime sammen med andre ingredienser , der udgør vejen . Dette materiale kaldes asfaltbeton . Det bruges til at bane veje , parkeringspladser og motorveje rundt om i verden . Asfaltanlæg er klassificeret i tre grupper : batch varmer , semi-kontinuerlig og vedvarende asfaltværker . Asfaltværker kan give sundhedsmæssige problemer for mennesker, der bor i nærheden af dem .

Toksicitet


asfaltværker udsender dampe , som er kendt for at indeholde giftstoffer . Forskellige statslige organer , herunder det amerikanske Environmental Protection Agency ( EPA ) , har givet udsagn om asfalt -forarbejdningsanlæg og andre asfalt produktionsfaciliteter smide ud luftforurenende stoffer såsom hexan , phenol , polycycliske organisk stof , formaldehyd og toluen . Eksponeringen for disse farlige giftstoffer kan forårsage forskellige sygdomme i centralnervesystemet samt leverskader , luftvejsproblemer , kræft og alvorlig hudirritation .

kræftfremkaldende effekt


Det lastbiler, der bærer asfalt til og fra asfaltværker udsættes for kemikalier som polycykliske aromatiske hydrocarboner såvel som andre meget fine kondenserede partikler . Tests udført af New Jersey Department of Health og Senior Services har vist, at polycykliske kulbrinter kan være kræftfremkaldende for mennesker . Disse lastbiler synes at være en kilde til problemet . De smider ud store mængder af emissioner , der er blevet anset for at være skadelige for menneskers sundhed. En anden undersøgelse foretaget af New Jersey agentur siger , at røgen kommer ud af en asfaltfabrik " kan forårsage hvæsen, hosten , hovedpine , kvalme og i nogle tilfælde , alvorlig irritation af huden . "

Real Estate og sundhedsspørgsmål


Forskning foretaget af Blue Ridge Environmental Defense League har vist, at etableringen af asfalt forarbejdningsanlæg nær beboelse steder er faldet værdien af fast ejendom med omkring 50 procent . Dette er fordi der har været en næsten 20 procent gennemsnitlige stigning på sundhedsområdet spørgsmål som højt blodtryk , problemer med bihulerne , åndenød og alvorlige hovedpine . De sundhedsmæssige spørgsmål omkring asfalt planter har ført til kontroverser , med forskellige sider kommer op med grundene for og imod produktion af asfalt planter i nogle områder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.