sygesikring love i West Virginia

Health Insurance er en tilbagevendende problem over hele Amerika , men den nationale regering er ikke den eneste, der kan tage kontrol . Health Insurance love kan variere stat for stat . West Virginia 's sygesikring love at forsøge at gøre tingene ens for beboerne i West Virginia og for forsikringsselskaber. West Virginia gør sit bedste for at forsøge at forsikre alle sine indbyggere , men forsikringen forsikringstageren kan komme til at betale lidt ekstra afhængig af alder og helbred .

Dårligt helbred Denial


Desværre , i West Virginia , kan borgerne nægtes sygeforsikring på grund af dårligt helbred . Sygesikringen selskaber ikke er forpligtet til at acceptere dig som kunde . Mange mennesker i West Virginia kan få dækning , men når du har dårligt helbred , kan de satser ikke være det værd .

Sundhed Maintenance Organization ( HMO )


Mens en person kan nægtes sygesikring , der er andre muligheder . Enhver bosiddende i West Virginia kan tilmelde sig en HMO ( Health Maintenance Organization ) og købe sygesikring . Du kan ikke nægtes baseret på din sundhedstilstand .

Cost of Health Insurance


Udgifterne til sygesikring i West Virginia er ikke reguleret , hvilket betyder, at kunderne kan oplades mere på grund af dårligt helbred eller alder . Dette spørgsmål er meget almindelig over hele USA .

Fornyelse


Når en kunde går at forny en politik , kan den person ikke kan nægtes på grund af et fald i sundhed eller en stigning i alder . Den kaldes " garanterede fornyelighed bestemmelse ", og det hedder , at hvis kunden følger de vilkår og betingelser forsikringspolice kontrakt , kan de politiske fornyes hvert år .

Præeksisterende betingelser

Når det kommer til at dække eksisterende forhold , staten blade, op til virksomhederne . Mange forsikringsselskaber kan ikke tilbyde eksisterende sygdom dækning , mens andre vil , men vil opkræve højere præmier . Definitionen af en allerede eksisterende tilstand kan variere fra staten. West Virginia siger , at en allerede eksisterende tilstand er en betingelse , at du har modtaget behandling for i fortiden , eller er det en betingelse, at du er blevet diagnosticeret med i de seneste to år.

Nye underordnede

West Virginia har en vigtig lovgivning i form af sin sygeforsikring i det nye pårørende får dækning i mindst 31 dage . Denne lov fastslår, at når et forsikrings-dækket bosat i West Virginia har en nyfødt baby eller adopterer et barn , vil disse børn blive automatisk dækkes på sygesikring politik i mindst 31 dage . Dette gør det muligt forælder tid til at ændre politik for at dække de nye afhængige .

Midlertidig Health Insurance

Midlertidig sygesikring er tilgængelig for dem, der har brug for det . Hvis uanset af hvilken grund , du er nødt til at gå uden forsikring i et stykke tid , i stedet for at lade din familie afdækket , skal du kigge ind i midlertidige sygesikring planer til rådighed . Din første mulighed bør være en konvertering politik . Hvis du ikke er berettiget til en konvertering politik , så skal du se på andre midlertidige ydelser , der tilbydes ved specifikke sygeforsikringsselskaber.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.