tjenestemand opgaver

Embedsmænd kan have forskellige opgaver og roller i hele USA . Den amerikanske føderale regering beskæftiger tjenestemænd , mere end 2 millioner mennesker som i marts 2010. Der er mange forskellige karrierer og arbejdspladser for tjenestemænd , men mange af dem har tilsvarende opgaver som følge af den rolle i deres lokalsamfund . Embedsmænd er fagfolk , der bør være stolte af deres arbejde og være ærlige , neutral og etiske på alle tidspunkter.

Professionalisme


Når du er en embedsmand , skal du altid have en følelse af professionalisme . Du ønsker at repræsentere dit regering med stolthed og patriotisme . Uanset om du er en specialist , revisor , analytiker , revisor , læge , lærer eller direktør for et bureau , skal du altid være professionel på jobbet .

Moral og Etik


Som tjenestemand , er du en civil arbejder for regeringen. Regeringen (uanset om lokale, statslige eller føderale ) vil forventer, at du har god moral og praksis gør etiske beslutninger . Regeringen altid ønsker at blive set på i et godt lys , og den eneste måde det kan lykkes , er, hvis deres ansatte er portrættere det. Derfor, som en embedsmand , er din pligt til at foretage moralske og etiske beslutninger .

Ærlig


Ærlighed forventes fra embedsmænd , fordi ærlighed ventes fra regeringen . Statuere et eksempel for andre til at følge ved at være ærlig over for andre . Må ikke gå bag en medarbejders ryg eller forsøge at skjule fejl . Vær åben og ærlig , det er den eneste måde at forbedre dig selv , din tjenestested og regeringen .

Overholder Regler


regering embedsmænd og ansatte skal følge strenge regler og regulativer . Det betyder, embedsmænd skal være i overensstemmelse med disse regler for at beholde deres job . Som en regering medarbejder , andre vil holde øje med , hvad du laver , så du skal følge loven på alle tidspunkter . Hvis du bryder en regel eller lov , vil du blive fyret fra dit job . Det er din pligt at sætte et godt eksempel og være i overensstemmelse med regeringens regler og love .

Neutral

Når du arbejder som tjenestemand , skal du være neutral . Du ønsker at være talerør for de civile i din regering. Du bør ikke være partisk for folket , for regeringen eller på anden måde .

Reserve

Et andet tjenestemand pligt er at holde en god reserve . Som tjenestemand , vil du have til at arbejde med mange mennesker , og du bliver nødt til at holde din reserve, hvis de ked dig , fornærme dig eller uenig med dig . Du bliver nødt til at holde dine meninger for dig selv , sammen med dine følelser . Du arbejder for regeringen , og du bør aldrig glemme.

Diskretion

I nogle tilfælde som en tjenestemand , kan du endda nødt til at være diskret omkring din ansættelse . Til tider kan du nødt til at gå undercover for at vurdere eller analysere en person eller virksomhed uden at lade dem vide , hvem du er , men det afhænger helt af, hvilken type offentlig tjeneste job , du har .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.