trafikkontrol sikkerhedsudstyr

Der er mange enheder , der anvendes hver dag for at kontrollere trafikken og fremme chauffør sikkerhed . Mange af disse enheder , såsom farve og form stop skilte , så indgroet i førerens bevidsthed , at ordet på skiltet er næsten unødvendig. Disse og anden trafik anordninger er med til at gøre vores veje sikker

Trafik kegler


Om motorvejen kegler er knæstrømper stykker af orange plastic , eller tunge stribede tønder fyldt med sand , er formålet med " vej kegler " forbliver den samme . De direkte køretøjer blev ledt væk fra farlige områder , og viser den rette stier biler bør tage . Orange kegler direkte køretøjer blev ledt væk fra ulykkessteder , byggepladser og andre områder med begrænset trafik .

vejbump


Et andet trafik- kontrol sikkerhedsanordning er hastigheden bump , lavet af beton , stål eller hård plast . Vejbump er små bump i vejen , at biler skal køre over . Hvis køretøjets hastighed er for høj , den hastighed bump forårsager en irriterende bounce , hvilket fik chaufføren til at bremse ned . Ofte anvendes i bolig-og detailhandel områder , disse trafik betjeningsanordninger holde trafikken langsomt og for at gøre bilister være meget opmærksom på.

Farve-kodning


Color-kodning er en anden trafik betjeningsanordning . For eksempel kender chauffører rød betyder stop , gul betyder forsigtighed , og orange betyder konstruktion . Grønt lys betyder gå , blå skilte forstås oplysninger , og brun tegn for offentlige parker . De betydninger stammer fra farver hjælpe bilister tilstrækkeligt forberede farer af vejen , og det holder dem opmærksomme på , hvad der ligger forude .

trafikskilte


En af de mest almindelige metoder til at kontrollere trafikken og opretholde trafiksikkerheden er at opføre færdselstavler . Stop tegn , Gå ikke ind i skilte, Forsigtig tegn og andre er på de fleste strækninger af vejbane . Færdselstavler , hvad enten permanent eller midlertidig , give førere advarsel om , hvad der er forude (hastighedsgrænse tegn og stopskilt advarsler er eksempler ) . Uden tegn til at holde trafikken organiseret , kørsel ville være langt mere farlig .

Roadway Paint

En stor trafik kontrol sikkerhedsanordning er på vej selv . Malede linjer og meddelelser tilbyde forskellige instruktioner til chauffører . Gul maling , for eksempel , betyder det er en to-sporet vej , og hvid maling kan betyde, at det er en ensrettet vej . En stiplet linie i midten af en hovedvej middel bilister kan skifte vognbane eller passere , mens en solid linie betyder chauffører kan ikke skifte vognbane . Dobbelt gule linjer betyder , at trafikken går i modsatte retninger . Når det kombineres med anden trafik kontrol sikkerhedsudstyr , brug af maling på kørebanen er afgørende for at fremme driver sikkerhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.