uv lys for skimmel forebyggelse

Hospitaler og klinikker har brugt ultraviolet stråling i mange år for at opretholde et sterilt miljø ved at kontrollere mikrobiel vækst . På grund af faren for eksponering for store mængder af stråling , er brugen af UV lys i disse betingelser ikke er praktisk muligt for generel anvendelse , hvor mennesker og dyr lever . Alligevel kan UV lys bruges effektivt i hjemmet , hvis de er placeret i områder, hvor de kan være effektive til mug forebyggelse

Hvordan UV lys bestråle Mold


C- båndet af lysspektret , som falder i det ultraviolette område , er den del af sollys , der hjælper med at kontrollere svampe , bakterier , vira og andre minut biologiske partikler i det naturlige miljø. Den proces, som disse mikrobielle former er kontrolleret , er et resultat af bestråling , som skader RNA og DNA . Den fotokemiske elementer inden for C- båndet er den afgørende faktor . UV lys, der udleder C- båndet simulere bestråle effekten af naturligt sollys . Dette er videnskaben bag anvendelsen af UV lys i sterile miljøer , og det samme princip kan tilpasses til brug i hjemmet .

hvor der skal anvendes UV Lights


Placeringen af UV lys i hjemmet er nøglen til mug forebyggelse . Da direkte og vedvarende udsættelse for UV- lys kan være skadeligt for pattedyr , en mere praktisk anvendelse af dette princip er at placere UV lys på områder, som ikke er almindeligt tilgængelige . Måske den mest ideelle placering for UV lys er inden for HVAC (varme , ventilation og aircondition ) system , især hvis UV lys er placeret i nærheden elementer i det system, hvor fugten oftere indsamler . Dette vil omfatte bredbånd , kondensator og drypbakken . Kontrasten i luften temperaturer omkring disse elementer resulterer i kondensering af vandmolekyler i luften , der forårsager fugt oprustning . Fugt er en af de vigtigste faktorer i form kolonisering , og UV lys , der er placeret i nærheden af de elementer i en HVAC -system , der er mere tilbøjelige til at indsamle fugt vil være effektiv i mug forebyggelse .

andre relevante forhold i Mold Forebyggelse


Selv om UV lys er meget effektive , når de anvendes på denne måde , dette er kun et aspekt af den samlede mug forebyggelse . Kontrollerende fugt oprustning i det indre atmosfære kan også omfatte forbedring af Vejrbeskyttelse af hjemmet . Udskiftning af slidte weatherstripping på døre , caulking vinduer og andre åbninger , såsom tørretumbler ventilationskanaler og huller i udvendige beklædning , og forbedring af isoleringen i loftsrum kan alle hjælpe UV lys forhindre mug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.