væggelus & sygdom

Væggelus er små insekter , der mætter intetanende folk, mens de sover . Være blodsugere , kan væggelus blive smittet med nogle sygdomme , mens der fodres med smittede personer , men der er ingen hårde beviser for, at konkluderer, at disse sygdomme kan overføres til andre

Beskrivelse


Væggelus er små , flade insekter , svarer i størrelse til et æble frø og er rødlig brun farve . De er nataktive foderautomater , men foretrækker at gemme sig i de forskellige små revner og sprækker i din seng i dagtimerne .

Historie


Med brug af DDT , et meget giftigt kemikalie , som siden er blevet forbudt , var væggelus fjernet fra de fleste nationer efter Anden Verdenskrig . Dels på grund af stigningen i den internationale rejsetrafik , har de lavet en opblomstring .

Symptomer


Den bid af væggelus er meget ens i udseende til andre insektbid , og kan fremstå som små røde pletter , normalt klynger på ansigt , hals og hænder . Nogle mennesker lider en allergisk reaktion på bid , oplever blærer eller nældefeber .

Risiko


Boliger med høj belægning omsætning , såsom hoteller , lejlighedskomplekser eller dorms er mere modtagelige for væggelus angreb .

Udryddelse

Til grundigt slippe af med en væggelus angreb , er en professionel Exterminator anbefales . Grundig støvsugning og udsætte inficerede produkter til ekstrem varme --- mindst 120 grader F --- eller ekstrem kulde --- 32 grader F eller under --- kan fjerne og dræbe væggelus så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.