ventil & pumpe sikkerhed

Ventiler og pumper kan udgøre mange farer for mennesker . De har bevægelige dele , kan være hydraulisk , motorer eller elektrisk drevet og er ofte placeret i nærheden af vandområder . Sikkerhedsrisici af pumper og ventiler er ofte overset på grund af mængden af tid, folk tilbringer omkring dem under deres operation

Moving Parts


De fleste pumper har en aksel, som strækker sig fra drevet motoren til pumpen . Denne aksel er åben , når den sendes fra fabrikanten og bør undgås for at forhindre sammenfiltring .

Power Systems


Pumper og ventiler drives af enten en hydraulisk eller elektrisk motor eller en motor . Elmotorer kan udgøre stød , hvis ikke ordentligt vedligeholdt . Hydraulikmotorer undgå elektrisk sikkerhedsproblemer , men har farlige , høj temperatur olier, der kan forårsage skader .

Ventil Aktuatorer


De fleste ventiler er typisk opstaldet inde rørføring, men ventilerne » motorerne er ikke inde i rørene . Hvorvidt manuelt eller hydraulisk betjente , kan de udgøre knibe farer .

personlige værnemidler


Sikkerhed eksperter i hele forskellige brancher anbefale brugen af personlige værnemidler , når de opererer eller udførelse af underholdsbidrag til en ventil eller pumpe . Et godt sæt arbejdshandsker , beskyttelsesbriller og robust tøj er foreslået . Tømning af vandet og slukke for strømmen , før arbejdet påbegyndes anbefales også .

Procedurer

Tusindvis af forskellige typer af ventiler og pumper er lavet af forskellige producenter . Når nogen er forpligtet til at arbejde på eller omkring disse maskiner , læse fabrikantens anbefalinger og efter alle de anførte sikkerhedsmæssige procedurer anbefales .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.