OSHA medicinsk uddannelse for medarbejdere

I forbindelse med deres sikkerhed programmer designet til at hjælpe med at forhindre skader og sygdomme på arbejdspladsen , Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , opererer under US Department of Labor , ligeledes bekymret over at have uddannet personale klar til at hjælpe , når medarbejderne er ondt eller bliver syge . OSHA har sat standarder for specifikke brancher , såsom maritime , byggeri og landbrug , samt generelle industri retningslinjer . Fireogtyve stater , Puerto Rico og Jomfruøerne har vedtaget stat planer med deres egne normer og håndhævelse politikker , der alle er godkendt af OSHA .

retningslinjer


"Small Business Handbook udgivet af OSHA anbefaler , at alle arbejdsgivere at følge disse lægelige retningslinjer: .

Mindst én medarbejder på hvert skift skal i øjeblikket er certificeret til at gøre førstehjælp , medmindre et hospital eller en klinik , er meget tæt på.

Alle medarbejdere, der forventes at reagere på medicinske nødsituationer skal tilbydes hepatitis B vaccine og være uddannet på procedurer til at beskytte dem mod blodbårne patogener .

nødsituation telefonnumre bør blive offentliggjort .

førstehjælpsudstyr skal være tilgængelige for hvert arbejdsområde , inspiceres regelmæssigt og genfyldes efter behov .

Første støtte kits og forsyninger skal godkendes af en læge for den særlige pågældende branche.

Definition Førstehjælp


Kort defineret , førstehjælp er medicinsk bistand på stedet umiddelbart efter en skade . Nogle gange er det indebærer alvorlig opmærksomhed og kræver uddannelse og certificering , som når blødningen skal stoppes . Ofte , men det er simpelthen et spørgsmål om at anvende en bandage på en klippe eller administrerer ikke-receptpligtige medicin, og kræver lidt træning eller teknologi . At være forberedt på mere kritiske hændelser , de fleste virksomheder sørger for uddannelse til dem , der er udpeget " første responders ".

Førstehjælp /CPR Træning


Fordi OSHA ikke tilbyder kurser på arbejdspladsen førstehjælp eller genoplivningsudstyr ( CPR ) , mest sådan efteruddannelse er administreres af det amerikanske Røde Kors, National Safety Council eller private institutioner. Praktikanter skal bestå skriftlige og praktiske prøver , der fører til tildeling af to certifikater ( voksen CPR og førstehjælp ) . Hurtig reaktion på nødsituationer er fremhævet i hele uddannelsen . Den første responders skal testes igen om CPR hvert år, og om førstehjælp færdigheder hvert 3 år .

Fordele


OSHA plæderer for, at arbejdsgiverne registrerer alle sikkerheds- og sundhedsmæssige uddannelse af deres medarbejdere. Enhver uddannelse inden for dette område kan betragtes som en investering , snarere end en udgift , og kan beskytte en virksomhedsejer ved at vise sin gode tro og overholdelse af OSHA standarder . Giver en effektiv sikkerhed og sundhed uddannelsesprogram for arbejdstagere kunne resultere i færre skader og sygdomme , bedre moral og lavere forsikringspræmier

Yderligere oplysninger

Best Practices Guide : . Fundamentals af en arbejdsplads First Aid Program er en OSHA offentliggørelse, går i detaljer om dele af et vellykket træningsprogram . Det er tilgængelig for download som en PDF-dokument . Ring til 202-693-2300 , hvis du har brug for hjælp få adgang til det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.