Virkningerne af at indånde saltsyre dampe

saltsyre blev opdaget i det første århundrede ved at blande vitriol med salt . Den blev brugt af middelalderens alkymister i deres søgen efter " vises sten , "det er , et kemikalie, der konverterer uædle metaller til guld . Saltsyre er en fortyndet form af saltsyre . Det er en let tilgængelig kemisk med mange erhvervsmæssig anvendelse : som et konkret etcher , som en industriel renere , batteri produktion , og meget mere.

saltsyre benzindampe er yderst farligt . Environmental Protection Agency har ikke etableret en reference dosis for syre ( Ref 4 ) , og derfor mener de flydende form eller luftformig at være meget giftige i alle mængder

akutte virkninger på sundhed


Indånding af saltsyre dampe . kan forårsage øjeblikkelige hoste , kvælning , brystsmerter og trykken , hæshed og ondt i halsen , hurtig puls , og blålig farve til læber og fingre . Mere alvorlige effekter omfatter inflammation eller afbrænding af luftrøret og luftveje , ophostning af blod og lungeødem . Ifølge Miljøstyrelsen ( Ref 4 ) , lidt laboratorium gnavere læsioner i strubehovedet og øvre luftveje , når de udsættes for dampe .

Kronisk eksponering virkninger på sundheden


Lang tids udsættelse for saltsyre dampe har været kendt til at forårsage korrosion af tænder og alvorlige lungeskader , der fører til kronisk bronkitis . Yderligere symptomer omfatter gastritis , læsioner i luftrøret , næsehulen , og strubehoved photosensitization . kredsløbssvigt , og død

kræftrisiko


EPA , at " der ikke foreligger oplysninger om de kræftfremkaldende virkninger af saltsyre i mennesker . " ( Ref 4 ) En undersøgelse med laboratorieundersøgelser gnavere viste ingen kræftfremkaldende stof resultater med saltsyre dampe . På grund af manglende studieaktivitet og data , EPA har ingen klassificering for kræft risikoen ved eksponering for saltsyre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.