arbejdsmiljøet i kyllinger forarbejdningsanlæg

Når du når til at spand kylling og trække en trommestik , har du sandsynligvis ikke tænke om sin lange rejse fra æg til din hånd . Fjerkræindustrien , som enhver industri , har visse farer på arbejdspladsen involveret . Disse kan inddeles i to overordnede kategorier: . hævning og levere kyllingerne , og slagtning og pakning dem

luftvejsproblemer


Raising kyllinger til masseforbrug er en industri . Vi rejser mere end 8 milliarder høns i U. S. hvert år . Disse kyllinger producere en enorm mængde fjer og affald , der udgør en sundhedsrisiko for fjerkræ landarbejdere . Fjerene og ned kan forårsage allergi og vejrtrækningsproblemer for arbejdstagerne. Toksiner, ammoniak og skadelige bakterier findes i luften og i støvet af tørret hønsegødning . For at undgå luftvejsproblemer , bør arbejdstagere bære luftrensende åndedrætsværn . Hvis iført beskyttende briller , sikker på, at det ikke forstyrrer din respirator montering flush mod din hud gøre .

fugleinfluenza


Selv om der har været nogen tilfælde i U. S. , er det muligt at fange aviær influenza fra kyllinger . Centers for Disease Control anbefaler , at fjerkræ værker har planer om at undgå influenza udbrud og for at beskæftige sig med udbrud , der opstår .

at forhindre , arbejdstagere brug for at kende tegnene på infektion hos fugle og mennesker . Enhver syge fugle skal straks fjernes fra flokken . Arbejdstagere måske ønsker at få en influenzavaccination .

I tilfælde af en fugleinfluenza udbrud , bør arbejdstagere bære personlige værnemidler ( PPE ) , såsom forklæder , støvler , hovedbeskyttelse , øjenbeskyttelse , en respirator og handsker . Vask altid dine hænder og bad inden man går hjem for dagen , så du arbejdstøj og udstyr på arbejdspladsen. Deltage i behandlingen af sundhedsovervågning planer . Arbejdsgiveren skal give disse planer og eventuelle særligt sikkerhedsudstyr uden udgifter for arbejdstageren .

Drab kyllingerne


Denne fase indebærer sikkerhedsrisici for arbejdstagerne. Arbejdstagere, der driver det automatiske dumper system , som tømmer fuglene ud af deres transport bure og på et transportbånd , der er udsat for to typer af skader . Styringer til maskinen , kan være placeret på en sådan måde, at de forårsager arm , skulder eller ryg stress . Dette kan afhjælpes ved at flytte kontrollen eller handsker for at beskytte hænderne . Den anden fare er, at arbejde omkring store maskiner med bevægelige dele . Jo mere aktive en arbejdstager er omkring disse maskiner , jo større er chancen for , at han kunne glide og falde på eller ind i maskinen . For at forhindre dette , bør der være rækværk omkring bevægelige dele , og gulve skal være rene og tørre for at undgå udskridning .

dræbe værelse ledsager bruger en kniv til at dræbe alle fugle savnet af den automatiserede dræbermaskine . Ud over eventuelle gentagne belastningsskader i at bruge kniven , er drab plads deraf er udsat for blod fra kyllinger , der kan sprede sygdommen , hvis den kommer i arbejdstagerens øjne og på hans ansigt . Han står også i 2 til 3 inches af blod , mens du arbejder , så der er mulighed for at glide og falde. For at undgå skader her , bør arbejdstagere bære personlige værnemidler, herunder gummistøvler med gode såler ; værelser skulle have ordentlig afløbssystemer til at fjerne blod hurtigt , og arbejdstagere bør bruge en skarp kniv til at reducere gentagne stress .

Behandling af Høns


Når fuglene er blevet dræbt , og fjerene fjernes, indre organer skal fjernes . Dette omfatter at hænge fuglene på transportbåndet , skære åbne kyllingerne , fjerne deres organer , og inspektion af hjerter og lever for tegn på sygdom . Alle disse jobs kræver stående på samme sted i længere tid , der strækker sig eller nå beslutningsforslag , og gentagne handlinger . Nogle af disse arbejdstagere , især dem , der bruger knive eller sakse , er genstand for karpaltunnelsyndrom forårsaget af stress i gentagne gange at udføre den samme opgave . At afhjælpe træthed og muskel -stamme af stående , bør arbejdstagere drejes til stillinger, hvor de gør forskellige jobs . Forudsat afføring , stole eller fodstøtter giver lønmodtagere mulighed for at ændre deres holdninger . For at undgå gentagne belastningsskader , skal arbejdstagerne anvende skarpe instrumenter og bære korrekt monteret handsker .

Emballage

Når fuglene er blevet renset , bliver de pakket som hele kyllinger , dele eller udbenet dele . Denne gang drejer gentagne bevægelser med en kniv . For at undgå gentagne belastningsskader , såsom tendinitis eller karpaltunnelsyndrom, skal disse personer drejes til opgaver , som ikke bruger de samme muskler eller bevægelser. Nogle processorer bruger elektriske save til at skære op kyllingerne . Der er en risiko for nedskæringer og sår fra saven . For at reducere risikoen for skader , skal disse personer bære cut-bevis mesh handsker og holde deres hænder på siderne af klingen ved indføring kyllingen gennem saven .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.