den bedste måde at rense vand

Det vand vi drikker , er forurenet med industriaffald , naturlige forurenende stoffer, og andre elementer , der gør det farligt for konsum . I 2009 en New York Times viste, at en anslået 1 ud af 10 amerikanere har været udsat for farlige kemikalier i deres drikkevand , Clean Water Act er blevet overtrådt mere end en halv million gange , og de fleste af kemikalier i vores drikkevand ingen duft eller smag . Du kan rense vandet i en række forskellige måder , hver med fordele og ulemper .
1 .
Kog vand til at dræbe bakterier og mikroorganismer . Vand kan være forurenet af organismer , bakterier og mikroskopiske skadedyr , der kan forårsage tarm problemer og sygdomme . Bølling er den bedste måde at slippe af med disse stoffer . Kog vand ved 160 grader i 30 minutter. Dette er en god metode at bruge , hvis du er camping eller hvis der er et problem med din lokale vand system .
2 .
Desinficér Deres vand med kemikalier . Hvis kogende vand ikke er en mulighed, eller er ubelejligt , kan du bruge jod eller klor til at desinficere vandet . Jod er et af de ældste , der anvendes til at rense vand og kan dræbe patogener . Jod tabletter opløses i 10 minutter i varmt vand eller 30 minutter i koldt vand . Husstand klor også kan bruges til at rense vand . Brug en høj kvalitet blegemiddel og en pipette . Tilføj otte dråber blegemiddel til en liter vand . Rør og lad sidde i 30 minutter. Denne 100- år gammel teknik bruges stadig til at stoppe udbrud af kolera og tyfus . Det er især værdifuldt for oversvømmelser og nødsituationer .

3 .
Kog vand og samle damp . Denne proces kaldes destillation og er en af de ældste metoder til dekontaminering så godt. Varmen bruges til at fordampe vandet , er det damp indsamlet, og derefter kondenserer dampen tilbage i vand, der er fri for mineraler , kemikalier og andre urenheder . Nogle hævder, at dette er den eneste form for rent vand , mens andre siger destilleret vand stadig indeholder nogle urenheder . Du kan destillere vand derhjemme eller køb destilleret vand .
4 .
købe en bolig-filtrering system , men bemærk, at nogle er mere effektive end andre . Filtreringssystemer brug et lag af porøst materiale at stamme ud organismer og andre forurenende stoffer . De er kemikalie-fri , men vil ikke fjerne alle urenheder .
5 .

Kontakt Environmental Protection Agency at finde oplysninger om kvaliteten af vandet i dit område . Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om de bedste metoder til rensning af dit vand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.