effekten af glyphosat toksicitet hos rotter

Glyphosat, et bredt spektrum herbicid , der markedsføres i mærker som Roundup , er mærket som moderat giftigt ved Environmental Protection Agency og skal være forsynet med signalord ADVARSEL . Undersøgelser af virkningerne af denne almindeligt anvendte husstand produkt på rotteunger afslører alarmerende resultater , herunder død , men stadig , statslige undersøgelser konkluderer , at glyphosat " ikke resulterer i skadelige virkninger på udviklingen , reproduktion , eller endokrine systemer hos mennesker og andre pattedyr . "

Historie


Glyphosat , der markedsføres som en sikker ukrudtsmiddel til erhvervs-og husholdningsbrug, blev først rapporteret som herbicid i 1971 . Det bliver transporteret ind i anlægget gennem blade og blødt stilk væv , hvor det handler om forskellige enzymsystemer hæmme aminosyremetabolismen i, hvad der er kendt som shikimisyre vej . Denne tilgang eksisterer i højere planter og mikroorganismer , men ikke hos dyr . Dette faktum bliver brugt af virksomheder, der markedsfører glyphosat som en indikator for sikkerheden for mennesker .

Positive resultater


Ifølge en Cornell University Cooperative glyphosat ikke har nogen væsentlig potentiale for at akkumulere i animalsk væv , fordi det absorberes dårligt fra mave- tarmkanalen og er stort set udskilles uændret hos pattedyr . Den undersøgelse finansieret af USDA /Extension Service /National Agricultural Pesticidrester Impact Assessment Program fundet " på 10 dage efter behandlingen , var der kun små mængder i væv af rotter fodret glyphosat i 3 uger . Køer , høns og grise fodret små mængder glyphosat havde målbart niveau i muskelvæv og fedt . Niveauer i mælk og æg blev også målbart . "

Negative effekter


Nylige undersøgelser giver anledning til bekymring om virkningerne af glyphosat toksicitet på det mandlige reproduktive system hos rotter. Glyphosat reducerede testosteron produktion og væsentligt ændrede progression af pubertet hos rotter ifølge en undersøgelse offentliggjort af Veterinary Medicine School , University of Sao Paulo i Brasilien . En anden undersøgelse fra en brasiliansk universitet rapporter " in utero og laktationen udsættelse for glyphosat , kan Roundup medføre betydelige negative virkninger på den reproduktive system af mandlige Wistar rotter ved puberteten og i voksenalderen . "

Kronisk Niveau Studies


Undersøgelser viser negative virkninger af glyphosat toksicitet hos rotter , når de udsættes for høje niveauer af de meget anvendte ukrudtsmiddel . Ifølge Pesticidhandlingsplan Action Network " kronisk fodringsforsøg har vist nedsat vægtøgning , blod og bugspytkirtlen effekter , men ingen tegn på carcinogenicitet hos mennesker ", og de site en EPA's rapport : " Effekter på gravide mødre og fostre omfattede diarré , nedsat vægtøgning , næseflåd og død mødre og nyre-og fordøjelsesproblemer hos rotteunger . " Men miljøagenturer insistere niveauet for toksicitet for mennesker er meget lavere , og derfor ikke udgør nogen sundhedsfare .

relaterede bekymringer

Debat fortsætter på de miljømæssige effekter af glyphosat og den rolle den spiller i genetisk modificerede afgrøder . statslige domstole og agenturer og store virksomheder spillere slynge retssager og retten påbud i kampen om Roundup Ready afgrøder . Monsanto krav " ordentlig stewardship " vil undgå krydsbestøvning potentiale bekymrende sagsøgerne . Modstandere af glyphosat sige dets anvendelse er så omfattende, at det forårsager habitat skader og ukrudt modstand . De domme vil have en verdensomspændende indvirkning på planter og dyr . Nogle domstole har sat spørgsmålet på hold , indtil supplerende undersøgelser er afsluttet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.