ejendomsforvaltning love i Texas

Ejendomsadministration love primært præcisere , hvilke rettigheder og ansvar hos ejere og lejere . Disse love skitsere , hvad de skal gøre , hvis alle juridiske spørgsmål kommer mellem udlejer og lejer. Texas love er unikke for denne stat .

Property Management aktiviteter


Texas love kræver ejendom administrationsselskaber skal have licens fast ejendom mæglere . Hvis den enkelte ejendomsadministrator lejemål eller lister fast ejendom , er en mægler licens påkrævet. Hvis ejendommen manager eneste formår foreninger i Texas , så staten ikke kræver en mægler 's license. Property ledelse aktiviteter , der ikke kræver en ejendomsmæglers licens i Texas omfatter indsamling husleje, vedligeholdelse af ejendomme , reklame ledige ejendomme og tage sig af kredit kontrollere og baggrund af den fremtidige lejere .

Texas Udsættelse Process lov


Texas ejendomsadministration love kræver specifikke skridt til at smide en lejer . Det første skridt i den udsættelse processen er at give meddelelse til lejeren . Hvis udlejeren beskylder forpagter af ikke betaler husleje til tiden , udsættelsen processen kræver udlejeren til at give en skriftlig meddelelse til lejeren . Bekendtgørelsen kan afleveres personligt i overværelse af et vidne eller af certificerede mail . Det næste skridt er, at udlejer til at indgive et andragende til retten i amtet , og kvarteret , hvor ejendommen er beliggende og betale et gebyr , normalt $ 72, som er genstand for ændringer . Efter indgivelsen , går processen i retten . Under retsmødet, har udlejeren til at fremlægge beviser for, at han har tilladelse til at generobre ejendommen . Hvis udlejeren vinder i retten , og lejeren har ikke flyttet fra lokalerne efter fem dage, udlejeren har kompetence til at indgive en stævning af besiddelse til retten . Denne proces omfatter en ekstra gebyr for ejeren , normalt $ 155, hvilket også er genstand for ændringer . Retten vil bestille en Betjenten at sikre , at udlejeren genvinder besiddelse af sin ejendom .

Texas Depositum lov


Texas Ejendom koden kræver udlejere til at returnere en kaution inden 30 dage efter lejerens fraflytning den ejendom, hvis lejeren har fulgt bestemmelserne i kontrakten. Udlejeren har ret til at fratrække depositum et gebyr for ubetalte afgifter , reparationer og rengøring , hvis ejendommen ikke er i orden . Hvis udlejeren beholder den fulde depositum , lejeren har ret til en specificeret liste over alle de fradrag udlejeren afgifter , medmindre lejeren skylder husleje til ejeren . I dette tilfælde , er udlejer ikke forpligtet til at give en specificeret liste .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.