elementer af kroppen mekanik

Det er vigtigt at forstå mekanikken i din krop , så at holde fit . Dårlig krop mekanik kan føre til rygsmerter , muskelsmerter , og nakkesmerter . Der er mange elementer til kroppen mekanik , at man skal være opmærksom på , herunder en stabil tyngdepunkt , brede bagland , linje af tyngdekraften , og krop tilpasning . God krop mekanik stole på stabilitet og korrekt tilpasning af rygsøjlen ( dvs. er den lavet af knogle -eller bruskagtig segmenter , der tilsammen udgør rygsøjlen ) og kerne muskler .

Stabil tyngdepunkt


For god krop mekanik , er det vigtigt at fastholde et lavt tyngdepunkt . For at opnå dette , bør man holde den bagerste langside og kroppen skal være bøjet kun i knæene og hofter . En lavere tyngdepunkt betyder mere stabilitet . Også, hvis du lidt bøje knæene , så er tyngdepunktet sænket fører til en øget stabilitet . Det er vigtigt at udvikle styrken af de centrale muskler for god stabilitet .

bred opbakning Base


Det er vigtigt at fastholde en bred opbakning . En bred opbakning er nyttigt, især når du løfter ting . For eksempel , hvis du prøver at stå på en fod musklen i foden hele tiden afbøjer at opretholde balancen . Det er her , at kroppen mekanik anvendes . Hvis du forsøger at opretholde en udstrakt opbakning så ville du være i stand til at balancere . En stærk kerne muskel hjælper med at holde kroppen oprejst og at skabe bedre balance i kroppen . Kernen muskler er de muskler i maven, ryggen , bækkenbunden , og hofterne . Svage centrale muskler kunne helt sikkert føre til knæ skader , ryg smerter , og trak skuldrene .

Line of Gravity


Det er også afgørende at sikre, at den linje, grovhed skal gå lodret gennem opbakning . For at opnå dette , bør ryggen holdes lige og det objekt , der skal løftes , bør placeres tæt til kroppen . Når du løfter noget fra gulvet , i stedet for bøjet over og plukke den op , bøje i knæene og hoften og sikre , at ryggen er lige før løft . Dette sikrer en korrekt justering.

Body Justering


Et af de vigtigste elementer i kroppen mekanik er kroppens tilpasning . Rygsøjlen er grundlaget for en ordentlig krop tilpasning . Rygsøjlen består af knogler og hvirvler , der i forbindelse med hinanden og med andre ledbånd og muskler , og det har en S-formet kurve . For at opretholde den rette kroppen tilpasningen , er det vigtigt at fastholde , at kurven . Dette reducerer muskelspændinger og giver mere stabilitet . Hvis alle disse principper er opfyldt, kan god krop mekanik kan opnås .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.