emissionsfaktorer & hexavalent chrom

Hexavalent krom er et kemikalie , der får udledes i luften under forkromning , anodisering med chromsyre og svejsning krom stål . Det er et kendt carcinogen og irriterende , hvis farer blev fremhævet i 2000- filmen , " Erin Brockovich ".

Historie


Hexavalent krom er reguleret af staten Californien , blandt andre stater , som en luftbåren toksisk fare . Planter , der genererer hexavalent chrom er forpligtet til at give meddelelse til de lokale beboere , at de kan være i fare for at blive udsat for giftstof . Arbejdstagerne er også kræves i henhold til Occupational Safety and Health Administration regler at blive gjort opmærksom på risikoen. Mængden af risiko afhænger af emissionsfaktoren .

Funktion


Emissionsfaktor er angivet som mængden af krom afgives i en test tank divideret med ampere-timer elektricitet , der anvendes til at samle chrom emissioner til prøvetank . Dette skøn mængden af luftbårne emissioner , der produceres af et anlæg eller en proces .

Betydning


Jo højere emissionsfaktoren , jo større er risikoen for eksponering , og jo større forekomst af sundhedsspørgsmål i forbindelse med hexavalent krom i nogen der er i eksponeringen området .

Overvejelser


Emissionerne faktor er vigtig, fordi den afgør , om en plante er i drift unsafely og bør straffes eller bøde . Det er også afgørende for, om en virksomhed er producerer nok af en risiko for, at det skal advare lokalsamfundet .

Forebyggelse /Solution

Anti-tåge tilsætningsstoffer eller systemer anvendes til at holde emissionsfaktorer ned og kræves af stater såsom Californien for beskyttelse af arbejdstagerne og samfundet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.