erstatninger for halogenlamper

Halogenlamper er høj-output glødelamper, der er almindeligt anvendt i bil lygter og andre applikationer, hvor intense mængder af lys der er behov for . Mens lyse , når halogenpærer højere temperaturer , når de på end de fleste andre løg , og de kan skade deres indhegninger eller blive en brandfare , hvis placeret forkert . De kræver også mere energi og har en kortere levetid end nogle af deres alternativer .

Xenon


Brugt primært som et alternativ til halogen bil forlygter , xenon lygter er en udvidet pære liv og genererer mindre varme , mens den . Deres lavere driftstemperaturer mindske mængden af slitage på både pærer og deres huse , hvilket øger ikke kun levetiden af lamperne selv, men også af elektronik forbundet med dem . Xenon lygter er dyrere end halogener , men de indledende omkostninger opvejes af deres længere levetid .

Traditionelle glødepærer


Glødepærer er billige og let indhentet fra en række butikker , der spænder fra isenkræmmere til lageret butikker som Target eller Wal-Mart og hjem forbedring forretninger såsom Home Depot . Mens generelt køligere og mere energi-effektive end halogenpærer , glødepærer stadig forbruge mere energi end de fleste alternativer .

Compact Fluorescent


I kompakt lysstofrør er røret anvendes i konventionelle lysstofrør reduceret i størrelse og buet eller indpakket , således at fylde omkring den samme mængde plads, som en traditionel glødepære . Kompakt lysstofrør er nemme at finde i mange af de butikker , der sælger glødepærer . Deres højere købspris opvejes af langsigtet opsparing opnås ved en kombination af længere pære levetid og lavere energiforbrug .

Hvid LED


Hvid LED ( eller light-emitting diode ) pærer er de mest energieffektive pærer . En LED " pære " består normalt af mange individuelle dioder fastgjort ind i et aflukke nogenlunde samme størrelse som en traditionel glødepære . Det gør brug af den kombinerede lys fra disse dioder til at give en ensartet lys ved en meget lavere energiomkostninger . Hvide LED pærer producerer mindre varme og holder betydeligt længere ( et årti eller mere ) end deres fluorescerende og hvidglødende kolleger , men de er de dyreste at købe .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.